Carnestoltes d'autòmats!

Arribada del CarnestoltesDijous va arribar el Carnestoltes al centre, després de tota la setmana seguint les consignes dels Passafestes. Grans i petits en el pati interior vam esmorzar l’entrepà de truita i la botifarra d’ou. Després va arribar el Carnestoltes, amb la seva marxa i va encarregar-nos poca feina i molta gresca!

I per començar, vam celebrar divendres la Festa del Carnestoltes al centre. Tots els alumnes i professors del centre vam disfressar-nos… d’autòmats!  No podia ser d’una altra manera!

Així doncs, amb una clau a l’esquena, tots vam participar de la festa. Els grans de l’ESO van oferir unes coreografies d’autòmats als més petits.  Aquests, per la seva part, van fer la rua del carnestoltes pel carrer. No estaven pas sols, ja que una bona munió de pares, mares, avis i àvies van acompanyar-los. La gran majoria, disfressats de paparazzi.:)

Els grans van fer un concurs de comparses i disfresses per acabar el matí. I a la tarda, els més petits encara van fer una ballada espectacular en el gimnàs del centre. Visca la festa!

Si voleu veure les coreografies, visiteu l’espai de l’ESO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>