Sant Jordi!

Aquesta setmana hem celebrat la festa de Sant Jordi amb diferents activitats que hem portat a terme.

Dilluns, es van trobar una sorpresa, un restaurant literari a l’àgora de l’escola! Durant la setmana hem pogut anar a visitar-lo les diferents classes. Un cop allà, es trobaven 5 taules numerades i ells triaven a quina taula volien seure. També, hi havia un cambrer per a cada taula, que amb el seu davantal i el seu barret de cambrer repartien el menú als seus comensals. Aquests triaven què volien de 1r plat (laberint, sopa de paraules, dibuix…). Quan acabaven, triaven el 2n plat, on trobaven els títols de llibres que volien mirar durant una estona. I ja per acabar, unes deliciosses postres on trobàven poemes, embarbussaments, rodolins, endevinalles…totes elles molt dolces!.

Una altre activitat que hem portat a terme aquesta setmana ha estat la lectura de dos contes de Sant Jordi, força diferents entre ells (un el conte clàssic on el drac és dolent, i l’altre un drac bo). Cada classe de cicle inicial ha triat quin personatge volia treballar i veure quines diferències i característiques hi havia entre aquest personatge triat, en cadascun dels dos contes.

També, s’ha portat a terme un corre-conte entre tota l’escola, on cada classe s’inventava un troç del conte amb el seu text, la seva imatge representativa i l’àudio d’un nen/a explicant la part del conte de la seva classe, des d’infantil fins a Secundària.

Avui divendres, ha estat un dia molt divertit, on hem pogut gaudir una estona de lectura conjunta a la pista, on els nens i nenes llegien el llibre que volien en companyia dels companys/es.

Tot seguit, hem passat a gaudir del ball de gitanes, on tots els nens i nenes estaven guapíssims/es i molt nerviosos. Ha anat genial i han disfrutat molt.

Hem acabat el matí fent un clauer d’un drac, una princesa o sant jordi, el que vulguèssin.

A la tarda, hem pogut relaxar-nos i gaudir de diferents jocs: carrera de sacs, música amb cançons de sant jordi, encertar pilotes dins les dianes, dibuixar, etc.

Tot el cicle inicial esperem que gaudiu com nosaltres veient tot el que han fet els nens i nenes!

https://drive.google.com/drive/folders/1Xri5rZ4YLCVY9d_Lx5DB_rG1JXOi3pFW?usp=sharing

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>