PRIMERS DIES A P4

FELIÇOS DE RETROBAR-NOS!!!

Hem arribat ja a l’esperat inici de curs i hem estat molt feliços/es de retrobar-nos. Des del primer moment es denotava en l’ambient moltes ganes i il·lusió per començar un nou curs amb un munt de descobertes per endavant. Les cares dels més menuts i dels grans transmetien alegria i satisfacció amb el nou pas a P4. Ràpidament aquelles petites pors o timidesa inicial davant la novetat es van anar esvaint i transformant cap a la descoberta dels nous espais, materials, jocs…

Els moments més bonics que hem pogut viure aquests dies han estat les complicitats que es generaven entre uns i altres i les explicacions que hem anat compartint de les vacances i vivències d’aquest temps distanciats.

Hem fet racons de joc, hem gaudit de la narració d’alguns contes, hem tornat a descobrir els espais del pati i els materials que hi tenim, hem fet psicomotricitat i música i hem confeccionat un dibuix pel nostre penjador i ens hem començat a preparar la corona per quan sigui el nostre aniversari. D’aquesta manera ens anem fent nostre l’espai i anem decidint entre tots/es allò que ens agradaria viure durant el curs.

Vinga, som-hi!! El curs ja ha començat!!

Primers dies P4 Pallassos i Pallasses

Primers dies P4 Pirates