La Música i la Vella Quaresma

 

Aix, com gaudim de la música!

La fada SOL setmana rera setmana ens convida a realitzar una part de cançons, audicions,  dansa, expressió corporal i instrumentalització en cada sessió.

Al llarg de tot el trimestre hem pogut aprendre diferents cançons i danses relacionades amb l’hivern, el foc, el Carnestoltes, la Vella Quaresma, la Primavera…  Hem gaudit de les diverses audicions (l’hivern i la primavera) i dels diversos autors que ens les han presentades (Vivaldi). Hem ballat danses, hem fet jocs de falda, hem explorat moviments corporals nous. I el més esperat cada setmana: tocar els instruments! Les campanetes, les flautes, les caixes i els tambors ens han fet vibrar!

Hem continuat treballant les qualitats del so (fort-fluix, agut-greu, ràpid-lent), les notes musicals, i els ritmes corporals associats a objectes.

Mireu, mireu…

Música Cavalls

Música Gegantes i Gegants

L’arribada de la Vella Quaresma va ser una gran sorpresa!

Cada setmana l’hem anat a veure, hem estat atents a les seves demandes i necessitats, i li hem pogut treure una cama cada setmana! Ens ha dut dites, endevinalles, poemes, proves difícils, reptes on hem hagut de cercar llibres… Ha estat un regal poder compartir amb ella el pas del temps i l’arribada de les vacances de Setmana Santa.

Bones Vacances famílies de les Gegantes, Cavalls i Gegants!

Vella Quaresma Cavalls, Gegantes i Gegants