NOTA INFORMATIVA ENTREGA NOTES FINALS

Benvolgudes famílies,
Lamentem informar-vos que no hem pogut fer els informes de final de curs ja que s’han de fer amb Esfer@ (un programa de gestió i organització dels centres educatius del Departament d’Educació) i no ha estat possible a causa d’una saturació contínua d’aquest a l’hora d’entrar les qualificacions de final de curs.
És per aquesta raó que s’haurà de posposar l’entrega d’informes fins el proper DIVENDRES 28 DE JUNY (data en la que esperem poder-los tenir).
  • A Infantil, les famílies podran venir a comentar els informes amb les tutores de 9:00h a 10:30h.
  • Pel que fa a la Primària, s’entregaran els informes a les famílies de 9:00h a 10:30h (també es podrà aprofitar per comentar-los breument amb els tutors/es).
  • A Secundària, s’informarà als alumnes que hauran de venir a l’avaluació extraordinària el 26 de juny (de 8h a 10h i les tasques que realitzaran) i s’entregaran les notes el divendres 28 de 8h a 10h.
Les famílies que per motius personals no puguin passar a recollir-los aquest dia podran passar per la Secretaria del centre (instal·lacions d’Infantil i Primària) des de l’1 al 15 de juliol de 9:00 a 13:00.
Us recomanem estar pendents del correu i de la web del centre: iefrancesccambo.cat per si hi ha noves instruccions del Departament d’Educació.

MOLT IMPORTANT: ELS DOCENTS DEL CENTRE NO ESTARAN DISPONIBLES A PARTIR DE LES 10.30, NI A INFANTIL/PRIMÀRIA NI A SECUNDÀRIA (REUNIÓ/CLAUSTRE GENERAL PROGRAMAT A LES 11), PER TANT, US DEMANEM MOLTA CURA AMB ELS HORARIS ESTABLERTS.