Taller pares experts 1rA (mare Bet)

El passat divendres dia 22, la Gemma, mare de la Bet , va venir a fer el darrer Taller de Pares i Mares experts d’ aquest curs.

La Gemma ens va parlar de com, a la seva feina , ha de posar molt en pràctica el treball cooperatiu i també ens va fer veure la importància de saber treballar en equip .

I això és  el que vam fer!

Havíem de fer un quadre  d’ un arbre  que representava la comunitat educativa. Cada grup de classe tenia una tasca a fer:  pintar el fons, fer el tronc, les fulles amb paraules que tinguessin a veure amb l’ educació, les tanques que representaven el lloc on som… I tot amb diferents tècniques i materials.

Es van repartir les tasques i els nens i nenes  van decidir què fer tenint en compte les seves habilitats.

Vam fer una obra mestra  i sobretot  vam poder comprovar que , si no haguéssim treballat tots plegats hagués estat impossible poder fer aquest bonic quadre, que ara decora la nostra classe,  en només una hora.

Gràcies Gemma per fer-nos gaudir d’ aquest treball en EQUIP.

Àlbum pares experts (mare de Bet)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>