Taller d’Estadística a 1rB

El passat divendresdia 1 de febrero ens va venir a visitar l’Araceli, mare de l’Edgar de 1rB i ens va explicar moltes coses sobre la seva feina. Perquè ella és experta en estadística. Sembla difícil però tal i com ens ho va explicar ella,tots vam acabar fent un gràfic sobre diferents coses; com de la quantitat de nens i nenes de la classe, un altre sobre animals…I vam veure que les dades es poden representar de diferents formes, ens va agradar molt la del gràfic en forma de formatge!

També vam poder investigar sobre la quantitat de nens i nens de Catalunya als que li van posar el mateix nom que a cadascú de nosaltres l’any que vam néixer, és a dir al 2012.

I per si ens queden més dubtes, sempre ens podem adreçar a l’IDESCAT, l’Institut d’Estadística de Catalunya on ens podrán resoldre moltes de les preguntes que poguem necesitar relacionades amb l’estadística.

Moltes gràcies Araceli per fer-nos aquest taller tan interessant!

Àlbum de fotos pares experts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>