Per treballar una mica més

Bon dia,

Ja heu resolt el problema del temps? Per si no ho heu aconseguit aquí us deixem la resposta: des de mitjanit fins a migdia, les agulles se superposen 12 vegades, ja que cada hora l’agulla gran dóna una volta completa. Al llarg de cada hora, les agulles són perpendiculars dues vegades, una abans de coincidir totes dues i una altre després. Així, cada dotze hores les agulles es posen perpendiculars 24 vegades. Per tant, durant un dia, s’hi posen 48 vegades.

Esperem que hageu pogut practicar amb el Toporopa les comunitats autònomes i les províncies, i que hageu pogut fer la gràfica amb la longitud dels rius més importants de la península. Avui us deixem unes tasques noves per poder anar practicant:

  • Per començar podeu fer el reportatge d’algun indret d’Espanya que hageu visitat i que volgueu compartir amb els companys. Podeu fer-lo a ordinador i inserir-hi imatges. Serà com viatjar des de casa i sense moure’us del lloc.
  • A la proposta també hi trobareu una activitat de percentatges amb els embassaments més importants de Catalunya. Recordes com es calculaven?
  • I per acabar també hi trobareu un enigma per pensar una mica.

Molta força i a seguir treballant amb les  recomanacions següents. Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>