Cornellà rep el Premi “Ciudad Sostenible”

Hola famílies, ens fa molt contents poder compartir aquesta notícia amb vosaltres. El passat dia 10 de febrer Cornellà de Llobregat va rebre el Premi Ciudad Sostenible atorgat per la Fundación Fórum Ambiental amb el suport del Ministeri de Transició Ecològica com a reconeixement als projectes i actuacions dirigides a potenciar la sostenibilitat. Cornellà ha estat la guanyadora ex aequo en la categoria d’Educació Ambiental per l’actuació Escuelas y entorno: diez años de trabajo en red con la Red de Escuelas por la Sostenibilidad de Cornellà.

El projecte presentat destaca el treball compartit pels centres, com la nostra escola, pertanyents a la XESCO, la feina en Xarxa i especialment aquelles actuacions que tenen una repercussió o suposen una transformació i millora directe en l’entorn proper i de la ciutat. Algunes d’aquestes actuacions són la xarxa d’horts escolars, els projectes participatius com per exemple la construcció i instal.lació de caixes niu, la Festa del Riu escolar amb totes les seves edicions o els projectes de residus especials com l’oli o piles.

L’Ajuntament ens ha fet arribar la seva felicitació per als nostres alumnes i l’escola així com l’ agraïment per la feina feta.

Escola sostenible

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>