El cicle inicial a la biblioteca de l’escola

La nostra rateta té preparades moltes novetats per aquest curs, ens farà  gaudir d’estones màgiques viatjant pel món dels contes i les seves aventures.

També hi haurà moltes  sorpreses, estigueu atents perquè el bagul dels contes s’obre cada setmana per compartir la il·lusió de la lectura amb vosaltres.

Voleu veure com han començat aquestes sessions?

Els nens i nenes de primer  s’han estretat amb “Les meves petites alegries” una història  plena d’emocions i tresors molt valuosos,  que es guarden en una capseta  i que cada cop que l’obrim, ens fa somriure pels bons records. La rateta ens ha regalat una capseta a cada classe, que estem omplint de les nostres petites alegries.

A segon, hem començat amb “La muntanya de llibres més alta del món” i l’ Enric, el nostre protagonista, que estava disposat a volar fos  com fos i que res no li funcionava…. però un llibre el va fer volar….  i tot just això hem fet,  construir la nostra muntanya de llibres, els nostres propòsits per aquests curs i els nostres desitjos i il·lusions.

Gaudiu de tot això i més clicant a sobre de la imatge. Estigueu al nostre bloc que anirem penjant les novetats del curs….