EXCURSIÓ EN BICICLETA DE L’ALUMNAT DE 4t

Per fi els nens i nenes de 4t hem pogut anar d’excursió en bicicleta, en teníem moltíssimes ganes! Hem sortit de l’escola, hem baixat cap al nucli urbà de Lliçà d’Amunt, després hem visitat la bassa de Can Dunyó i hem acabat al Pinar de la Riera, on hem dinat i disfrutat d’una estona lliure per jugar amb els companys i companyes.

Ens ha fet un dia fantàstic i ens ho hem passat d’allò més bé. Som grans ciclistes!!!

Esperem que disfruteu de les fotos!!!

Cliqueu la imatge per veure-les!!!

 

P3 TREBALL DE LA PINÇA

Cada setmana treballem amb material diferent i divertit <<TREBALL DE LA PINÇA>>
Per tal de potenciar la coordinació oculo-manual treballem la precisió, la força i la presió realitzada amb les mans i els dits

 
 
 

CAIXES NIU a 1r i 2n

Aquest dilluns vam rebre la visita del GOT (Grup Ornitològic del Tenes). Els nens i nenes de Cicle Inicial vam revisar les caixes niu. Només hi havia una caixa de les quatre que estava habitada, va ser l’única caixa amb un niu. En Lluís, acompanyat de la Virgínia del GOT, va despenjar totes les caixes, va arreglar les que calia i ens va explicar  quins són els ocells que volten pel pati de la nostra escola.

CONCURS PROVES CANGUR 2021

Un any més un grup d’alumnes de 6è ha participat a les proves Cangur, un  concurs preuniversitari de matemàtiques que s’organitza a més de 30 països.  La competició consisteix en un test de 24 preguntes que s’ha de realitzar en 1 hora.

A Catalunya és la Societat de Matemàtiques qui organitza aquesta prova.

Clicant a la següent imatge trobareu els nostres experts matemàtics!

ELS EXPERIMENTS A 5è

 Els nens i les nenes de 5è, a partir del tema de Medi de l’Atmosfera, han experimentat el mètode científic, el volum i la massa de l’aire.
Si voleu veure les fotos feu clic aquí.
 

P4 Ambient Artístic

Els nens i les nenes de P4 ( la classe de les Tortugues i els Cocodrils) un conviden a passejar per la seva exposició !!!
Mostrant tot el procés de creació de les seves obres d art.

 
 

P3 ESTEM ViViNT L’HiVERN

Sortim fora a notar el fred, a tocar la gelada, observar el paisatge, el cel…
Dins l’aula hem observat imatges, explicat contes, cantat i ballat cançons d’hivern; hem fet manualitats amb diferents textures i tècniques amb els colors de l’hivern…
A la classe hem preparat diferents peces… Llegeix més»