TEAMTVPONENT: LA NOTÍCIA: ACOLLIM

Acollim

Terrassa acull als refugiats

L’alcalde de Terrassa ha reservat una comunitat de pisos per als refugiats. Al carrer de Ponent hi havia una comunitat buida, però Jordi Ballart va proposar una campanya per recaptar diners per renovar la comunitat i així poder acollir als refugiats de la guerra, però primer va fer unes votacions a la ciutat.

En total hi cabran unes 48 famílies aproximadament. Els nens ja podran anar a l’escola i tindran unes mestres especials per ensenyar-lis l’idioma etc. La roba la donarà la Creu Roja i també algú que altre aliment.

En aquells pisos no podran venir tots, però sí que algunes famílies ja tindran lloc on viure. La resta de les coses les hauran de pagar ells. No podran venir en avió perquè han destruït tots els aeroports de per alla i tampoc hi han avions per transportar, però com la resta de Catalunya està d’acord enviaran als millors conductors de vaixells i uns vaixells millors.

Això es la part abaix de l’edifici

Jordi Ballart ha proposat a la que ja està jubilada o que no treballa que si volen poden ajudar a recaptar els diners necessaris per renovar els pisos. També es poden presentar com a voluntaris la resta de població, a més, seria molt bonic que els nens ajudessin a recaptar els diners (amb vigilància d’un adult).

Personalment a mi em sembla molt bé i molt bonic tot això I espero que a la resta del mon pugui passI el mateix.

Si vols presentar-te com a voluntari entra a la web:

www.acolimaterrassa.cat

Laia Busquets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>