TEAM TV PONENT:LA NOTÍCIA : ACCIDENT AL MEDITERRANI

ACCIDENT AL MEDITERRANI

Un vaixell s’ha estavellat amb unes roques , quan es dirigia cap al Marroc

El dilluns d’aquesta setmana un vaixell que anava des de Espanya fins al Marroc va perdre el control i es va estavellar amb una roca. El vaixell es va enfonsar al Mar Mediterrani. Dins el vaixell hi viatjaven 250 persones. Van morir 100 persones ofegades afegint a l’home que portava el vaixell,100 persones es van salvar i les altres 50 persones es van salvar però van sortir ferides.

El vaixell ha quedat super destrossat,des de la platja es pot veure el vaixell allà al fons estavellat amb una roca que sobresortia a la superfície del mar.

Les 150 persones que no van morir van poder salvar-se perquè en quant les persones que controlen els viatges es van assabentar que el vaixell va perdre el control,van enviar 25 barques per rescatar-los.

La gent que va sobreviure va arribar al Marroc, alguns ferits i altres intactes perquè quan van venir les barques els van portar al Marroc.

Malauradament 100 persones van morir ofegades perquè quan les barques van arribar ells ja s’havien ofegat dins el vaixell.

Quan la gent estigui nedant a la platja es pot fer mal perquè el vaixell està destrossat a trossos petits.

Opinió personal: Haurien de vigilar més la trajectòria del vaixell i també ara que ha passat això haurien de prohibir entrar aquesta platja per la seguretat de les persones.

Resultado de imagen de ship crash rock

Notícia inventada

Mario B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>