TEAM TV PONENT: LA NOTÍCIA : SUCCÉS A ROC BLANC

SUCCÉS A ROC BLANC

L’incident va acabar sense greus conseqüències per una jove, que va ser atacada per un noi jove.

 

Ahir dimecres dia 2 a les 5:00 del matí una noia que sortia del treball va pujar al cotxe.  i de sobte li sortia fum, de dins del vehicle. Li havien parat un parany amb  una bomba sota el cotxe. Ella  va sentir el soroll del  compte endarrere de l’artefacte  i ràpidament va sortir del cotxe. Va mirar sota el cotxe,  quan va veure la bomba va marxar corrents. Va veure un noi que sortia corrents. Era un sospitós amb una bossa. I al noi li va caure una pistola. La noia espantada va trucar a la policia , i aquests de seguida van anar amb ella i la van  tranquil·litzar. Ella estava preocupada per el seu cotxe. Finalment van detindre al sospitós.

En aquest cas la noia ha estat de sort ja que a sentir el soroll  va poder sortir del cotxe i la policia es va personar i van detenir al sospitós. Malauradament continuen els petits fets vandàlics al nostre barri.

Aquests fets estan provocant una petita consternació a la gent del nostre barri, i en aquest cas la noia no es mereixia tot l’ensurt que li ha passat.

teamtvponentlanoticianoa

Noa I.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>