Un mes de GENER ple d’EXPERIÈNCIES

Aquest primer mes de l’any ha arribat ple de noves experiències!!

Vam començar elaborant un interessantíssim Decàleg de FELICITAT que ens ha permès tornar a parlar a l’àrea tutorial de tot allò que aporta felicitat a la nostra VIDA i de lo privilegiats que som de tenir al nostre voltant tanta gent que ens estima.

feli

feli2

Continuem gaudim del projecte de Globals Scholars i hem començat dos nous projectes. L’Eva, l’alumne de pràctiques que treballa amb nosaltres, ens ha engrescat a treballar el tema de l’electricitat i hem començat a aprendre realitzar circuits elèctrics. A més, a l’àrea de ciències estem treballant mitjançant equips cooperatius diferents temes relacionats amb la Terra. Estem preparant interessantísimes exposicions per realitzar-les a la classe.

Aquest mes també hem tingut la visita del poeta Ricard Bonmatí  que ens va preparar un divertidíssim taller de Poesia.

poesia-2

poesia1

A més, com a ampliació dels continguts que estem treballant a la nova assignatura de Sciences, vam realitzar un taller sobre l’atmosfera i la importància de cuidar el nostre planeta.

cien-es

ciencias                              

 

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>