Els valors esportius de Ponent

576_14235728031

Al llarg d’aquest curs els nens/es de primària, les seves famílies i els professors/es de la nostra escola, hem construït un projecte d’educació física anomenat : “Els valors esportius de Ponent “, amb l’objectiu de reflexionar, practicar i ésser encara més conscients de la importància dels valors al món de l’esport i a la vida en general.

Molts alumnes i mestres van enviar una foto  practicant esport. La foto enviada representava el valor esportiu que per aquella persona era  important.

Després de totes les vostres fotos i d’enviar tots els vostres valors, aquest és el decàleg que entre tots/es hem realitzat:

VALORS ESPORTIUS DE PONENT

 ➡ Superació

  ➡ Confiança

 ➡ Motivació

 ➡ Amistat

 ➡ Diversió

 ➡ Esforç

 ➡ Esportivitat

 ➡ Cooperació / Treball en equip

 ➡ Autoconeixement

 ➡ Tolerància

 ➡ Joc net / Fair play

 ➡ Disciplina

 ➡ Companyerisme

 ➡ Respecte

 ➡ Llibertat

IMPORTANT : Volem escoltar la vostra opinió per això:

 • Comenteu la vostra foto o la foto d’altres companys/es i mestres  ( Com us heu sentit al practicar aquest valor,  per què penseu que és important…)
 • CLIQUEU sobre de qualsevol valor esportiu per veure les fotos.

9 comentaris

 1. Maria Martinez

  Hola Ivan aquest proyecte m’ ha semblat molt interessant i vull dir- te que gracias per tots els moments que em passat amb tu .i que me divertir molt des de que vaig començar l’escola. Ets el millor profesor i vull dir- te que acaben de pasear aquest any junts i be.quan vagi al institut, et trovare molt a faltar t’ho prometo de veritat.mai t’ovlidare ivan.Ets un crack que no sapiguas .i no t’ estic fent la pilota jajaja t’ho dice de veritat amb el meu cor. Una abrazada molt forta.Ens veiem demà. Sóc la maria Martinez Martinez de 6b de les foques

 2. Aina Amat Partera

  Les fotos són molt xules, i representen molt bé els valors sobre l’esportivitat, com per exemple el esforç, la superació, la coperació…

 3. Vera Cordón

  M’han agradat molt les fotos. Aquesta activitat m’ha semblat molt interesant ja que d’aquesta manera podem veure lo importants que són els valors i que esports fan les persones de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>