JA TENIM AQUÍ EL VÍDEO DELS PASTORETS 2020

 

32è CONCURS CULTURAL

El passat mes de desembre, es va dur a terme el 32è Concurs Cultural organitzat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès, on es convida a participar a l’alumnat de totes les escoles i instituts de la nostra comarca mostrant els seus treballs artístics.
L’alumnat podia participar… Llegeix més»

La llum i la foscor a P3

Als nens i nenes de P3 ens encanta les sessions de llum i foscor! A l’aula hi trobem diferents espais amb diferents propostes i materials per jugar i aprendre tot experimentant amb els colors, les formes la llum i la foscor.

Ja ha arribat el Tió a P4

El fred ha començat i el Tió a l’escola ha arribat. A infantil estem molt contents i la classe de p4 dels Pastorets moltes cançons li cantem. Cada dia li posem menjar i refrigeri i el tapem perquè no es refredi.

Ja tenim aquí a la nostra Vinyet!

Moltes gràcies a totes les persones que han participat al repte de dibuixar la Vinyet, la mascota de la nostra biblioteca: Ailyn, Darel, Lucia, Jinan, Ismail, Vera, Héctor, Omaima, Maryam, Carla, Yusef, Julieta i Dani.

Us presentem a la nostra Vinyet:

Moltes felicitats Héctor Ruiz!

A 2n treballem en grup

 
Els nens i nenes de segon estem treballant el projecte del cos humà. Per fer-ho hem creat grups de treball per tal de treballar la cooperació. Ens esta agradant molt!
 
Cliqueu a la imatge per veure més fotos.

Fotos Castanyada 2020

El divendres passat vam celebrar la festa de la Castanyada. 
Aquest any no la vam poder gaudir de la mateixa manera que altres anys, però gràcies als amics Ondunova vam rebre la visita de la Castanyera.
Des d’aquí volem agrair la iniciativa i la solidaritat. Ens va… Llegeix més»