3a SORTIDA DE CAMP

foto-portada-correcta

I ja hem fet la tercera sortida de camp!  Com cada dimecres, hem sortit ben d’hora al matí, i aquest cop acompanyats de la boira, una boira humida que ens ha envoltat una bona estona. Hem canviat una mica l’ordre de les activitats que teníem previstes, tot esperant que el sol desfés la boira i poguéssim gaudir de les vistes del pla de Bages.

Hem anat al bosc on hem descobert i après coses del llentiscle i el garrí, plantes que abunden en el nostre entorn però en les quals potser no hi havíem parat atenció. Hem esmorzat tots junts i després ens ho hem passat d’allò més bé construint cabanes, fent pastissos amb la terra molla, i corrent amunt i avall…

Per tornar, hem caminat per la Costa de la Vila. De mica en mica, la boira s’ha anat desfent i el sol s’ha anat imposant, sort n´hem tingut ja que així hem pogut observar les muntanyes de Montserrat, encara una mica desdibuixades per la boira, el Collbaix, Santpedor als nostres peus i la muntanya de sal de Sallent. Hem enfilat cap a l’edifici Montserrat per un corriol ben dret i cap a l’escola que ja teníem molta gana i ens esperava un bon dinar….

Donem les gràcies a l’Imma, mare de l’Emma, al Fran, pare del Farré, i al Xavi, pare de l’Oriol, que han compartit amb nosaltres aquest matí!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>