SETMANA DEL 8 AL 12 DE JUNY

Bona tarda famílies! Com esteu?

Com us vam dir pel grup de WhatsApp, nosaltres ja tenim les aules preparades per tal que aquest proper divendres dia 12 vinguin els vostres fills i filles, de forma voluntària, a l’escola. Tenim ganes de poder veure la mainada en directe, tot i que ja sabeu que haurem d’estar a distància i potser no és la manera més adequada de tornar-nos a veure. Tot i això, els rebrem amb molta il·lusió, alegria i imaginació. Creiem que estarà bé poder retrobar-nos abans que acabi el curs i fer uns riures junts.
Penseu que venim en torns de 2 hores. Uns a les 9h fins les 11h i els altres a les 11h fins la 13h. Si no sabeu a quin grup us toca, dieu-nos alguna cosa. D’entrada ja ho teniu al mail, també se’ls ha dit als nens i nenes per videoconferència i ho tornarem a dir a la videoconferència d’aquesta setmana.
Us enviem la programació de la setmana del 8 al 12 de juny. Aquest plànning ja és el penúltim, per tant, una apretada més i ja tindrem el curs acabat.
Aquesta setmana teniu una activitat avaluable de castellà penjada al Classroom. Recordeu que està en verd.
Seguim amb les videotrucades. Aquesta setmana cinquè A és qui fa un canvi: dimarts 9 de 10 a 11, dimarts 9 a la tarda serà de 15.30 a 16.30. Recordeu que a cinquè A hem fet un petit canvi i els vostres fills i filles ja no han de posar el codi de sempre, sinó que ja tenen la videoconferència programada amb el nom de Reunió 5è A.
5è B ho farà dilluns 8 de juny a les 16:00 i dimarts 9 de juny a les 10.00.
Us agraïm tota la feina que esteu fent per ajudar als vostres fills i filles, que de ben segur, no ha estat gens fàcil.
Nosaltres ja tenim ganes de poder compartir amb ells i elles una estona que no sigui virtual.
Una abraçada i fins ben aviat.
Santi i Adriana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>