TERCER TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,

 

Aquesta setmana és la primera del tercer trimestre i la cinquena de confinament, una situació insòlita per a tots nosaltres: famílies, mestres i per a totes les altres persones que formen part de la comunitat educativa de l’escola Marta Mata. Desitgem que tots i totes estigueu bé, i que cadascú a la seva manera hagi trobat un equilibri dins d’aquesta nova realitat tan estranya i sovint angoixant que ens ha tocat viure. Des de l’escola, volem donar-vos el nostre suport i traslladar-vos els nostres ànims i afecte en aquests moments tan complicats. 

 

Sabem que hi ha molts interrogants per part vostre sobre com funcionarà aquest tercer trimestre tan atípic i tractarem de resoldre en la mesura del possible els vostres dubtes.

 

Quan acabarà el curs escolar 2019-2020?

 

Ens han assegurat des del Departament d’Educació que el curs acabarà el mes de juny de 2020, com sempre.

 

Es farà formació en línia durant el 3r trimestre?

 

No, el sistema de formació en línia s’està aplicant en alguns instituts, universitats i centres privats però no als centres públics d’infantil i primària.

 

Com es farà l’avaluació del 3r trimestre?

 

Seguint les instruccions del Departament d’Educació, l’avaluació del 3r trimestre constarà en petites tasques avaluables que trobareu dins el pla de treball setmanal de cada classe. Aquestes tasques les podreu identificar perquè estaran marcades en color verd.

 

Quant de temps tindran els alumnes per entregar les tasques avaluables?

 

En principi, les tasques es posaran el dilluns i hi haurà fins el dilluns següent per entregar-les, de manera que tothom podrà fer-les en el moment que més li convingui. Aquest és el plantejament inicial però serem flexibles en els terminis d’entrega de les tasques sempre que la situació familiar ho requereixi. Som conscients que en l’actualitat, a més d’adaptar-se a cada alumne, hem de tenir en compte les casuístiques de cada família.

Tot i que els terminis d’entrega de les tasques no seran mai inferiors a una setmana, podran variar segons els curs i la tasca si així ho determina el docent. En aquest cas, el mateix tutor o la tutora ho precisarà a l’hora de proposar la tasca.  

 

Quantes tasques avaluables hauran de fer els alumnes?

 

La quantitat de tasques no serà excessiva ja que els equips docents de cada curs es troben setmanalment per posar-se d’acord amb la feina planificada i per comentar qualsevol altre tema relacionat amb la mainada dels seus grups-classe. 

 

Com es farà el retorn de les tasques avaluables?

 

El retorn de les tasques avaluables es faran al correu de l’aula del grup-classe de cada alumne. Us recordem els correus de cada grup:

 

1a@escolamartamatagirona.net – Sara Santiago

1b@escolamartamatagirona.net – Lídia Sagué

2a@escolamartamatagirona.net – Montse Pla

2b@escolamartamatagirona.net – Míriam Muñoz

3a@escolamartamatagirona.net – Laia Almeda

3b@escolamartamatagirona.net – MªRosa Castañé

4a@escolamartamatagirona.net – Carles Callís

4b@escolamartamatagirona.net – Clara Rovira

5a@escolamartamatagirona.net – Adriana Belmonte

5b@escolamartamatagirona.net – Santi Gibert

6a@escolamartamatagirona.net – Irene Casellas

6b@escolamartamatagirona.net – Mònica Fernández

lizz@escolamartamatagirona.net – Lizz Gauvreau

gloria@escolamartamatgirona.net – Glòria Lladós

english@escolamartamatagirona.net – Lídia Comas

musica@escolamartamatagirona.net – Carmen Giméne

ef@escolamartamatagirona.net – Àngel Cortada

 

I què passa amb Educació Infantil?

 

En el cas d’Educació Infantil les propostes i el seu retorn es continuaran fent de la mateixa manera que fins ara.

 

Com ens comuniquem?

 

Hi ha diferents vies de comunicació: pàgina web de l’escola, instagram, correus electrònics de curs i d’escola, grups de whatsapp i videoconferències. 

Cada família pot fer arribar possibles inconvenients, necessitats o entrebancs que es vagin trobant a les tutories o a la direcció del centre.

 

Moltes gràcies per tota la vostra col·laboració en aquests moments tan complicats. 

 

Salut i ànims!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>