El que arribes a veure quan mires amb atenció.

Des de l’hora de començar fins a l’hora d’acabar, els alumnes de 6è hem estat voltant per Manresa i observant diverses edificacions que ens han permès reflexionar i deduir conceptes a l’entorn de la construcció. Diferents materials, diferents èpoques, diferents estils….. i diferents usos que trobem als edificis de la nostra ciutat i que podem extendre a la resta de poblacions del país i del món.

Hem pogut mirar amb un interès especial edificis residencials, comercials, culturals, històrics i religiosos. Edificis antics, moderns i contemporanis. Uns de ben conservats, d’altres deteriorats i, els més afortunats, rehabilitats. Alguns que es fan servir per al que s’havia pensat inicialment i d’altres que han hagut de canviar la seva utilitat. I, especialment, ens hem fixat amb aquells que fan patxoca.

Com esperem que en facin, els reportatges que estem preparant amb les fotografies que vam fer fixant-nos en un material concret: ciment, pedra, maons, vidre i ferro.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>