LA METODOLOGIA TFR I L’APRENENTATGE DE L’ANGLÈS

Total Physical Response (TPR) és un mètode per a l’ensenyament de llengües que combina la parla amb l’acció i proposa l’ensenyament de la llengua a través de l’activitat física. S’ha comprovat que aquest mètode redueix la inhibició davant la producció oral (speaking) en alumnes més tímids i anima a llençar-se a parlar en una llengua estrangera.

Dins el programa Sharing to Learn que duen a terme els alumnes de 3r s’han començat a organitzar activitats d’aprenentatge seguint aquesta metodologia amb el recolzament de les Language Assistances. Aquí, es pot veure com els alumnes segueixen un circuit d’obstacles, al final del qual, han de dir una frase amb la imatge que troben a la targeta que mostra la col·laboradora.

En aquesta sessió, l’alumnat va treballar l’estructura gramatical Have got i el vocabulari relacionat amb les diferents parts del cos.

     

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>