CICLE MITJÀ AL MUSEU DEL TER DE MANLLEU

Aquesta setmana, les nenes i nens de 3r i 4t hem fet una caminada fins a Manlleu per tal de realitzar dues activitats proposades pel Museu del Ter.

La primera activitat, “L’ Enigma del Ter”, l’hem fet amb petits grups, i hem hagut d’anar trobant les paraules clau per tal de resoldre un enigma que ens ha permès obrir la caixa del tresor.

En la segona activitat, “Els Habitants del Riu” ens hem transformat en científics de camp i hem observat i identificat totes les espècies d’ocells que hem vist. Més tard, hem pujat al laboratori del Museu per tal de conèixer millor les espècies de peixos que habiten al riu.

Aquestes activitats ens han ajudat a conèixer millor un element natural tan important com és el riu Ter, i també a identificar-ne alguns dels seus habitants, com ara peixos i ocells. Conèixer el nostre entorn ens ajuda a conservar-lo!

https://photos.app.goo.gl/9mm42UWFKUWWwBba6

8 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>