INFORMACIONS IMPORTANTS!

ESTAT DEL CENTRE SOBRE EL COVID:

Benvolgudes famílies,

us anirem informant tant per aqui com per la plataforma TokApp sobre la situació i l’estat del centre.

Dilluns 21 de desembre, es confina al grup de 1rV per un positiu al grup estable. Aquests estaran confinats fins el 28 de desembre.

 

 

NOTÍCIES IMPORTANTS DE L’EQUIP DIRECTIU:

Dilluns 21 de desembre de 2020

Benvolgudes famílies,

arribem al final del 1r trimestre. Un trimestre difícil, però que amb l’esforç de tots (nens i nenes, families, mestres,…comunitat educativa en general) hem aconseguit poder fer de l’escola un lloc segur per a tots.

Comencen les vacances de Nadal, tan merescudes per a tots. Com ja haureu vist a les notícies, les vacances s’allarguen fins al dia 10 de gener i ens retrobem a l’escola el dilluns 11 de gener amb les piles carregades per al segon trimestre! Us annexem el calendari del curs escolar 3_CALENDARI escolar 4V 20-21 FAMÍLIES – Documents de Google actualitzat.

A través del tokapp, us fem arribar també la graella per a que us pugueu apuntar a les entrevistes amb els tutors i tutores dels vostres fills/es per comentar l’informe de notes del 1r trimestre al tornar de vacances.

Com sabeu, dins la programació de Nadal, vam fer la gravació del concert d’Hivern. Trobareu els videos penjats a la nostra web. Esperem que els pugueu gaudir molt i desitjem que el proper curs el concert d’hivern es faci com ja tradicionalment feiem a l’Auditori Can Palots amb tots vosaltres com a espectadors.

A la tornada, els nens i nenes podran portar una joguina per compartir amb els companys. La portaran el dilluns 11 de gener i la deixarem en quarentena per a poder jugar dimecres (passades 48h).

Avui els i les alumnes sortiran amb l’àlbum de fitxes i l’informe de notes.

Us desitjem unes molt bones vacances de Nadal, que les gaudiu amb la família de la millor manera possible i amb les condicions en les que ens trobem.

Us deixem una postal, feta per alumnes de 2n3r de primària!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benvolgudes famílies,

esperem que tots estigueu bé.

En aquest any excepcional i diferent la prioritat de la nostra escola serà acollir tots els infants atenent totes les mesures de seguretat per minimitzar els riscos de contagi.

Arran de les últimes mesures que ha afegit la Generalitat al pla d’actuació que s’aplica als centres escolars, estem treballant per adaptar el curs a la nova situació. És per aquest motiu que, per poder formar grups de 20 alumnes o menys, hem hagut de fer grups internivell ( 2n-3r, 4t-5è), 6è triplicat i la resta (de P3 a 1r) amb normalitat (2 grups)

ENTRADES I SORTIDES: HORARIS I PORTES

Tanmateix, us fem arribar un video explicatiu amb les mesures de protecció, higiene i protocol d’obertura que s’ha elaborat complint les instruccions rebudes pel Departament d’Educació. Si teniu qualsevol dubte al respecte de les informacions que us hem explicat les podrem resoldre a les reunions telemàtiques que es faran o escrivint al correu del centre: a8064805@xtec.cat o trucant al fixe 938406219.

Si alguna familia no disposa de dispositiu mòbil, tauleta, pc o problemes de connexió agrairem que ens truqueu per avisar i poder venir presencialment a la reunió (fins a 10 persones màxim per reunió, i només un responsable per nen/a i sense els infants).

 

A la pàgina web del centre trobareu tota la informació relativa als horaris i al Pla d’obertura 20-21 aprovat i compartit amb el consell escolar i la inspecció educativa.

Gràcies per la comprensió en aquest inici de curs tan diferent per a tots.

LA DIRECCIÓ, 4 de setembre de 2020

 

Benvolgudes famílies,

Esperem que estigueu gaudint de l’estiu i de les merescudes vacances.

Nosaltres treballem cada dia per preparar el nou curs escolar 20-21, preparant les propostes d’obertura del centre al setembre i seguint les instruccions del Departament d’Educació, per garantir un inici de curs amb la normalitat que sigui possible i garantint la seguretat de tots. 

Coronavirus. Departament d'Educació

L’estat d’alarma sanitària, produït per la COVID19 ens ha portat a pendre mesures de seguretat i preenció davant la pandèmia.

Juntament amb el Departament d’Educació i el Departament de Salut, els centres hem elaborat un Pla d’obertura que recull les mesures, indicacions i organització a seguir a partir del setembre de 2020 i durant tot el curs escolar.

Recomanem una lectura del mateix. A les reunions d’inici de curs explicarem aquest pla d’actuacions amb les instruccions a seguir durant el curs al respecte d’entrades i sortides dels alumnes, horaris, protecció, patis, circulació dins del centre…

PLA D’OBERTURA 20-21,

juliol de 2020 i actualitzat amb les últimes instruccions a setembre de 2020

Si teniu qualsevol aspecte a parlar no dubteu en contactar amb nosaltres a través del correu electrònic del centre a8064805@xtec.cat. A partir de l’1 de setembre ens trobareu novament al telèfon fixe del centre, 938406219

Una vegada més, gràcies per formar part de la nostra comunitat educativa i agraïr-vos en tot moment la vostra paciència i

comprensió.

 

#ElsQuatreVentsEnsQuedemACasa     #TotSortiràBé    #EstemAPropFamílies

Després de confiscar les joguines al llarg de 48 hores per tal d’actuar amb seguretat els nens i nenes de la classe dels Superherois/ïnes i dels Lleons/es han passat una llarga estona gaudint dels jocs i joguines que han portat de casa. Nines, batmans, cotxes, pilotes i joguines de tota mena han sigut els protagonistes d’aquesta primera setmana del segon trimestre. A jugar doncs!

!! ( I a treballar!)

P5 a jugar!

 

Racons

Aquest any és una mica més difícil però no hem volgut renunciar a treballar com mes ens agrada. Ja hem començat els racons de català i de mates i ens ho passem pipa mentre aprenem un munt de coses….
Fem dues hores setmanals de racons de… Llegeix més»

Visita autor

Aquest trimestre hem llegit un conte que ens ha agradat molt i hem tingut la sort de conèixer i fer moltes preguntes a l’autor d’aquesta història. Ha estat una visita molt interessant i ens ha parlat d’altres contes que han publicat amb finalitats solidàries. Esperem… Llegeix més»

Postals a cop de Scratch

Holaaaaaa, és temps de festes i els alumnes de la comunitat de grans us deixem una petita mostra de totes les postals de hem fet amb l’Scratch aquest dies a l’escola. 

POSTALS