Excursió al Montseny

Gina.

Quan vam arribar el primer que vam fer va ser esmorzar. Després ens van explicar una mica on estava situat i després vam començar a caminar. Vam parar a un lloc on estava ple d’arbres pelats (la veritat és que tots els arbres estaven pelats menys alguns que estaven verds i un molt bonic amb les fulles grogues). Després vam caminar una estona més i ens vam parar al davant d’un pantà on ens van explicar més coses. Després per un pont vam travessar el pantà i vam tornar a dinar. Després de dinar vam jugar al fet i amagar i després ja vam tornar cap a l’escola.

Sara. 
Vam arribar al Montseny i ens van començar a explicar coses del Montseny. Era tot molt bonic, sobretot un arbre amb fulles de color groc. Em va agradar molt quan vam jugar a tirar-nos fulles. Tota l’excursió va ser molt “xuli”.

Adrià.

El dilluns 9 de novembre vam anar al Montseny. Per anar ens van posar una peli, Arlo.

Un cop al Montseny em va agradar molt el pont del llac de Santa Fe. També quan vam tocar i picar les sequoies, quan ens vàrem tirar fulles per sobre i quan vam dinar i esmorzar també! Vam anar per uns caminets a la muntanya i ens van explicar moltes coses dels arbres, les fulles, els animals, els tipus de castanyes, quantes castanyes surten normalment, etc.

Bernat.

A mi em va agradar molt veure les fagedes. Al Montseny també vaig veure closques de castanya i moltes altres coses. La vegetació era molt guai. El que no em va agradar gaire és que no ens van deixar parar gaire per tenir temps lliure.

Maia

Al Montseny vaig aprendre moltes coses com per exemple quantes castanyes hi poden cabre en una closca de castanya. També ens van ensenyar tres sequoies gegants i super altes. Tenien un cable perquè si no quan hi ha tempesta els hi pot arribar un llamp. En realitat hi havia quatre sequoies, però a una li va passar això, per això ara n’hi ha tres.