ROBÒTICA 6è I 4rt

Aquest trimestre els alumnes de sisè conjuntament amb els de quart estem  fent robòtica amb el programa Scratch. Ho fem els divendres després del pati.  Ens agrada molt perquè aprenem coses noves i a treballar en equip.

1a SESSIÓ

El dia 1 d’abril, 4t i 6è ens vam reunir a l’aula d’informàtica. Les mestres, ens van anunciar que començaríem a fer un taller de Scratch en parelles barrejant sisè i quart. La Pilar ens va explicar com anava la web, com entrar, l’usuari i la contrasenya. Després vam veure alguns exemples per orientar-nos i veure que es podia fer.
 

2a SESSIÓ

A la segona sessió ens van fer una explicació sobre diferents controls del Scratch. Ens van ensenyar el moviment, els personatges i els seus vestits, esdeveniments i el control. Vam practicar i en acabar la sessió, ens van deixar mirar els projectes d’altres companys sense modificar-los.

3a SESSIÓ
A la tercera sessió, vam repassar les icones de la programació i ens van explicar les que faltaven. Vam entrar al compte i ens van dir que miréssim uns exemples i la seva programació. Ens van proposar aquests exemples:
-Joves al castell -Música al mar – Encanteris màgics
Al final ens van dir que modifiquéssim els projectes com volguéssim .

4a i 5a SESSIÓ
En aquestes sessions vam fer un projecte nou o vam continuar el que ja teníem començat. Havíem d’acabar de retocar la programació, vestit, texts i el títol. Vam modificar si calia el fons i altres detalls petits.

6à sessió
Cada grup ha fet una exposició del seu projecte a la resta de la classe.
Quan hem acabat, els altres grups, han puntuat la nostra feina i ens l’han valorat amb una puntuació de u a cinc.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>