Visita de gossos a 1r

Aquesta tarda ens ha vingut a veure la Sònia i les seves dues gossetes la Tara i la Senda. La Sònia, entre d’altres coses, es dedica a cuidar i ensinistrar gossos. Sap moltes coses i li hem pogut preguntar tot allò que a classe ens havíem qüestionat. Ens ha resolt molts dubtes, i també em confirmat altres sospites i deduccions que teníem. La Senda i la Tara són dos gossetes pastores alemanyes; una té 4 anys i l’altre 11. Les hem pogut tocar, donar de menjar i jugar una mica amb elles. Més tard ha arribat el Thor, un cadell de pastor alemany de 3 mesos. Hem pogut veure i comparar com de diferents són un gos quan és cadell, quan és adult i quan és vell. Hem aprés que tenir un gos no és una joguina i comporta una responsabilitat ja que s’han de cuidar i segons l’edat tindrà unes necessitats o altres.

Ha estat una experiència molt maca i ara que sabem moltes coses sobre els gossos ho treballarem a fons els pròxims dies a classe.

Us deixem amb algunes fotografies en el següent enllaç.

https://photos.app.goo.gl/r5JjGrkMoLtXacGu8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>