ELS PROTAGONISTES DE P4A. PRIMER TRIMESTRE

Hem gaudit moltíssim amb els cinc primers protagonistes i les seves famílies.
Amb la família de la Clàudia vam fer un munt d’activitats i jocs: com pescar peixets de colorins, fer construccions amb gots, o preparar planter de llenties.
Amb la família d’en Dylan vam conèixer el conte de l’Oruga Goluda, després la vam estampar sobre paper i sorpresa! L’oruga es va convertir en papallona!
Amb la família de la Paula vam pintar un dibuix molt especial amb un munt de colors! Cadascú al seu gust i ritme.
Amb l’Arnau i la seva família va arribar un ninot de neu gegant! Després de proposar diferents noms, i dur a terme una votació vam decidir que el nostre ninot es diu Picachu. Per sort al nostre ninot no li passarà com al del conte que ens va explicar el pare de l’Arnau…en Picachu no es fondrà mai!
I finalment amb la família de la Jana Casals, i el Nadal a tocar, vam decorar un mitjó xulíssim per penjar a l’arbre de Nadal.
Moltíssimes gràcies famílies i protagonistes! Ens estem coneixent una mica més i ens encanta que vingueu a passar la tarda de dijous amb nosaltres!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>