CONCURS PROVES CANGUR 2019

Enguany els alumnes de cicle superior han participat a les proves de matemàtiques del Concurs CANGUR 2019, realitzant la fase de centre dijous, 21 de març de 2019.
El concurs Cangur  2019 està organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), entitat nacional integrada en l’associació… Llegeix més»

VACANCES SETMANA SANTA


Benvolgudes famílies,
Us comuniquem que el període comprès entre els dies 15 i  22 d’abril de 2019 correspon a les vacances de Pasqua d’enguany, per tant  l’escola romandrà tancada.

Ens retrobarem dimarts, 23 d’abril de 2019.

Cordialment,
La direcció del centre

CONVOCATÒRIA D’AJUTS INDIVIDUALS DE MENJADOR ESCOLAR PER A NECESSITATS SOCIECONÒMIQUES I GEOGRÀFIQUES, PER AL CURS 2019-2020

Benvolgudes famílies,
Us comuniquem  que el proper 24  d’abril començarà el procés de presentació de sol·licituds per la convocatòria d’Ajuts Individuals de Menjador Escolar per a Necessitats Socieconòmiques i Geogràfiques, per al Curs 2019-2020

Les bases i models de sol·licitud es poden consultar i recollir a partir del dia 23… Llegeix més»

TALLERS MUSICALS

Els dies 12, 13 i 14 de març els alumnes de l’escola van poder gaudir d’uns tallers musicals:

  • Els alumnes d’Educació Infantil van participar en el taller “Percutim percutam” (instruments d’arreu del món)
  • Els alumnes de Cicle Inicial i 3r nivell de primària van realitzar un taller… Llegeix més»

SORTIDA A PONTÓS

Els alumnes de cinquè vam anar d’excursió a Pontós, a l’Alt Empordà, per realitzar uns tallers relacionats amb el projecte interdisciplinar que estem treballant: la Prehistòria a Llagostera.
En el primer taller vam construir una cabana amb pals, branques de bruc i cordills. Després ens explicaren la… Llegeix més»