REPORTATGE DE TV GIRONA

El passat dia 7 de novembre va venir TV Girona a fer un reportatge sobre com treballem a l’Aula Digital, la Programació i l’Aprenentatge Mòbil a tota l’escola. A continuació podeu veure la notícia.

INAUGURACIÓ AULA DIGITAL MICROSOFT

Dimecres, 3 d’octubre de 2018, és una data rellevant pel centre, en motiu de la inauguració de l’Aula digital Microsoft a càrrec de la Directora General d’Educació infantil i primària, la inspectora d’Educació del centre, l’Alcalde de Llagostera i els regidors d’Educació i d’Hisenda, els… Llegeix més»

SALUTACIÓ INICI DE CURS

SALUTACIÓ D’INICI DE CURS
Benvolgudes famílies,
Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2018-2019, corresponent al desè any de funcionament de l’escola Puig de les Cadiretes. Al llarg d’aquest període, famílies i equip docent compartim la construcció progressiva del Projecte educatiu de centre.

Prèviament a l’arribada dels… Llegeix més»

JORNADA D’ACOLLIDA ALUMNES P3 I 1r

Benvolgudes famílies,
 
Us informem que el centre organitza una jornada d’acollida per als alumnes de P3 d’educació infantil i 1r nivell d’educació primària, amb la finalitat de mantenir un primer intercanvi d’impressions entre les famílies i les tutories.
Data: dijous, 6 de setembre de 2018
Horari: entre les… Llegeix més»

VACANCES ESCOLARS

Benvolgudes famílies,
 
Finalitzat el curs 2017-2018, l’equip docent d’Educació Infantil i Primària agraeixen a totes les famílies la seva participació i col·laboració en l’educació integral dels seus fills/es.

Ens retrobarem el dimecres, 12 de setembre de 2018, inici del proper curs 2018-2019.
 
EL CLAUSTRE DE MESTRES US DESITJA… Llegeix més»