CELEBRACIÓ 10è ANIVERSARI DEL CENTRE


Ara fa 10 anys, l’escola Puig de les Cadiretes acollia les famílies i els alumnes de la comunitat educativa del Col·legi Ntra. Sra. del Carme, en unes instal·lacions escolars d’excel·lent disseny i construcció. Aquest acolliment suposava tot un repte per a l’equip docent inicial… Llegeix més»

ECO-MUSEU LA FARINERA

El passat dimecres 6 de novembre els nens i nenes de 1r vam anar d’excursió a l’Eco-museu La Farinera de Castelló d’Empúries. Activitat relacionda amb l’àmbit de medi. La sortida tenia com a objectiu visitar les instal·lacions del museu per descobrir com es fa la… Llegeix més»

INFORMACIÓ PER A LES FAMÍLIES AJUTS MUNICIPALS

Llagostera, 20 de setembre de 2019
Benvolgudes famílies,
Us informem que l’Ajuntament de Llagostera ha obert una convocatòria d’Ajuts econòmiques de material escolar, sortides escolars i activitats esportives curs 2019-20. Les sol·licituds s’han de presentar al Servei d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Llagostera, Plaça del Castell,… Llegeix més»

CONFERÈNCIA 10è ANIVERSARI

El proper dia 16 d’octubre es celebrarà a l’escola el primer acte en referència al 10è aniversari de l’escola. Aquest acte consta d’una conferència de “Neurociència i aprenentatge” a càrrec de la Dra. Marta Portero. A continuació podeu veure el programa.

SALUTACIÓ D’INICI DE CURS

Benvolgudes famílies,
Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2019-2020, corresponent a l’onzè any de funcionament de l’escola Puig de les Cadiretes i al 10è aniversari de la seva creació el setembre de 2009. En motiu d’aquest esdeveniment, està prevista una celebració institucional en data… Llegeix més»

JORNADA ACOLLIDA

Benvolgudes famílies,
Us informem que el centre organitza una jornada d’acollida per als alumnes de P3 d’educació infantil i 1r nivell d’educació primària, amb la finalitat de mantenir un primer intercanvi d’impressions entre les famílies i les tutories.
Data: dijous, 5 de setembre de 2019
Horari: entre les… Llegeix més»