Aquesta setmana fem moltes activitats saludables, relacionades amb l’exercici i la bona alimentació. Avui a la tarda, al pis de dalt tothom ha preparat el seu plat . A quart hem fet una amanida amb els ingredients que prèviament havien escollit. Desprès d’estudiar-los una mica i de netejar-los… cadascú ha agafat els ingredients que més li agradaven. Alguns han menjat amanides minimalistes, i d’altres s’han alimentat de valent. El que si hem fet tots és riure un munt..
A primer les mares o pares cuiners demostren el seu art ensenyant-nos els secrets d’alguna de les seves receptes. Amb un munt d’ajudants al seu servei, el plat queda magnífic, a punt per ser degustat.
A cinquè, molt interessats amb les ciències socials i el món dels romans han elaborat el garum , donant un exemple extraordinari del que s’anomena memòria culinària local.
Els nens i nenes de segon, estan molt enfeinats Desprès d’anar a la piscina, activitat super-saludable, no han perdut temps i s’han fet un entrepà boníssim en un tres i no res.
Els més petits també han fet les seves primeres passes en el món de la nouvelle cuisine i amb els fruits de la tardor, han gaudit una bona estona, observant, tastant i aprenent tot el que cal saber sobre el tema..
Clicant la foto podeu accedir