Fòrum d’Escoles Verdes a Montblanc

Aquest matí l’escola el Bosc de Mont-ral ha participat per primer cop a un dels Fòrums del Programa #EscolesVerdes, que s’ha celebrat a Montblanc amb la participació de 17 centres de primària de les comarques de l’Alt Camp, Conca de Barberà, i Tarragonès.

Els nostres representants d’escola Verda; el Yago, el Salaly, el Jan, el Pol i l’Elga han explicat una de les accions que portem a terme en el nostre centre educatiu; les sortides al Bosc i dins el municipi.

Una bonica experiència que ens ha agradat molt i on hem pogut agafar idees per fer noves accions per la nostra petita escola i comunitat educativa.

Un dia a Montblanc molt gratificant, on entre altres coses hem descobert que és la recollida porta a porta i hem pogut descobrir la Vila medieval.

Tot això, conjuntament amb els nostres companys/es i alumnes més propers de l’Escola la Riba de la ZER Francolí. I que interessant que és fer xarxa amb altres escoles amb una mirada comuna, aquest cas la visió de la sostenibilitat dins els centres escolars de la xarxa escoles Verdes de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>