Material escolar

SENSIBILITZACIÓ MUSICAL   no han de dur material

1r INICIACIÓ MUSICAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta. Haureu de comprar: “LLENGUATGE MUSICAL INICIACIÓ 1” (Romina Ferrari i Eulàlia Rubinat) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Ho trobareu a la Llibreria Timbaler (C/del Vall,núm.26).

2n INICIACIÓ MUSICAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta i una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5). Haureu de comprar: “LLENGUATGE MUSICAL INICIACIÓ 2” (Santi Riera) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Ho trobareu a la Llibreria Timbaler (C/del Vall,núm.26).

1r de NIVELL ELEMENTAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta, una llibreta amb pentagrames i una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5). Haureu de comprar: “LLENGUATGE MUSICAL 3r Nivell” (Ireneu Segarra) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Ho trobareu a la Llibreria L’Horitzó (Plaça de l’Església, núm.8).

2n de NIVELL ELEMENTAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta, una llibreta amb pentagrames i una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5). Haureu de comprar: “LLENGUATGE MUSICAL 4t Nivell” (Ireneu Segarra) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Ho trobareu a la Llibreria L’Horitzó (Plaça de l’Església, núm.8).

3r de NIVELL ELEMENTAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta, una llibreta amb pentagrames, una llibreta petita que servirà d’agenda i una carpeta de fundes. Haureu de comprar  un diapasó i el llibre: “LLENGUATGE MUSICAL 5è Nivell” (Sebastià Bardolet) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Ho trobareu a la Llibreria L’Horitzó (Plaça de l’Església, núm.8).

4t de NIVELL ELEMENTAL:  hauran de dur un estoig amb llapis, goma, maquineta, diapasó, una llibreta amb pentagrames, una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5) i una carpeta de fundes. Haureu de comprar: “LLENGUATGE MUSICAL 6è Nivell” (Sebastià Bardolet) Publicacions de l’Abadia de Montserrat. El trobareu a la Llibreria L’Horitzó (Plaça de l’Església, núm.8).

1r de NIVELL MITJÀ: hauran de dur un estoig amb llapis, bolígraf, goma, maquineta, diapasó, una llibreta (DIN A4) de pentagrames combinada amb quadrícula, també una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5) i una carpeta de fundes.  Haureu de comprar: LAZ V; ho trobareu a la Llibreria Timbaler (C/del Vall,núm.26).

2n de NIVELL MITJÀ: hauran de dur un estoig amb llapis, bolígraf, goma, maquineta, diapasó, una llibreta amb pentagrames, una carpeta de fundes, una llibreta petita que servirà d’agenda (DIN A5) i el LAZ V del curs passat. Haureu de comprar: “Bach-Gevaert en clau de sol i clau de fa”; ho trobareu a la Llibreria Timbaler (C/del Vall,núm.26).

LLENGUATGE ADULTS: a principi de curs, el professor us indicarà quin heu de comprar.