Xerrada sobre Internet segura

El 21 i el 28 d’abril les classes de 5è van realitzar el taller d’“Internet Segura” organitzat pels mossos d’esquadra d’Igualada.

Vam parlar sobre els perills de les xarxes socials i l’edat legal per utilitzar-les. Ens va explicar que quan compartim alguna fotografia o vídeo a una xarxa social deixa de ser nostra i pertany a l’aplicació. A més, qualsevol pot fer captures de pantalla i apropiar-se d’ella. Encara que la vulguem esborrar, ja no desapareixerà.

A més, el que compartim ens pot afectar al nostre futur, les empreses miren les xarxes socials dels seus treballadors. Si donem una mala imatge no ens contractaran.

També vam parlar de que no hem d’acceptar amistat de desconeguts, ja que no sabem qui són realment i poden ser persones adultes perilloses.

Un altre aspecte que ens va mencionar és que vigilem què ens instal·lem perquè algú ens pot hackejar el mòbil o l’ordinador i accedir a la nostra informació o gravar-nos des de la càmera de l’aparell.

Tampoc hem de descarregar ni entrar en webs que no siguin de confiança.

Ens va explicar casos d’abús i ciberbullying que han succeït a nens i nenes de la comarca de la nostra edat i que ho han passat molt malament.

Ens ha agradat molt rebre la visita del Rubén per parlar d’aquest tema i considerem que és molt necessària per prendre consciència del que pot passar si fem un mal ús d’Internet.

Text escrit per 5è B

Podeu veure més imatges aquí

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>