Fòrum d’Escoles Verdes de l’Anoia

El passat 16 de maig una representació d’alumnes i mestres de l’Escola van participar en la “Jornada d’intercanvi d’experiències d’Escoles verdes de l’Anoia”, al Museu de la Pell d’Igualada, on s’hi va fer una Fira de mostres sota el lema “Compartint per aprendre i millorar”. Les mestres Montserrat Botarda i Rosa Maria Rabell, membres de la Comissió d’Escola Verda, van acompanyar als alumnes ¨Gerard Escolà, Cora Brunet, Queralt Neumann i Pau Sala (de 4t), que es van preparar i van exposar el projecte del “Pugó i Les Marietes de l’Hort” que van dur a terme el curs passat.

Entre d’altres objectius, es va promoure l’intercanvi de bones pràctiques, i també el debat sobre com millorar les actuacions en el marc del Programa Escoles Verdes, tot acabant amb una acció de Comunicació Ambiental i un dinar tots plegats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>