Cantània

La nostra escola, Els Pinetons, participa des de fa més de 10 cursos en el projecteCantània, organitzat per la Fundació AC Granollers i el Teatre Auditori de Granollers. Cantània és un projecte impulsat per l´Auditori de Barcelona. Va néixer el mateix curs que la nostra escola, per tant aquesta serà la seva 26ª edició. Enguany hi participaran gairebé 4.000 nens i nenes cantaires i s’esperen 9.000 espectadors.

Els/les alumnes de 5è de primària, han començat a treballar la Cantània d´enguany, que porta per títol “Al bell mig de la terra“. Amb moltes ganes i il·lusió, estem preparant aquest projecte, que donarà els seus fruits en un gran concert, on hi participaran els/les cantaires, el/la director/a juntament amb la seva orquestra i els actors/cantaires solistes, el diumenge 14 de juny a les 17h.

El treball de la Cantània suposa unes jornades de formació per als/les mestres de música: aprendre cançons inèdites (composades per músics i escriptors catalans reconeguts internacionalment), treballar una coreografia molt espectacular, elaborar elements plàstics i sentir-se plenament músics, fent-se partícips en el concert ofert a les famílies i al públic en general. En definitiva, endur-se un bon record per a tota la vida.

 portada-cantania

Els alumnes de cinquè de l’escola participen novament aquest curs en el Projecte Cantània. Aquest any, la Cantata es titula “A de brossa”, i tracta el tema de la poesia. Es treballarà a l’hora de música durant el segon i tercer trimestres i, finalment, el 9 de juny a les 20:00 es realitzarà el concert final a l’Auditori de Granollers. Us hi esperem!

Aquí teniu algunes de les cançons que interpretaran: