Les escoles de La Garriga ens manifestem contra el canvi climàtic

El divendres 27 de setembre, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de les escoles de La Garriga, vam fer una marxa des de cada escola a la plaça de l’Ajuntament per protestar contra el canvi climàtic.

Moltes gràcies a les famílies que ens han acompanyant a la plaça, al Lawrence i al Toni pel vídeo i les fotos.

Podeu veure més imatges clicant a sobre de la foto

Més imatges i vídeos…

Setmana pel clima

Aquesta setmana els alumnes de l’escola han dut a terme tot de propostes al voltant de la “Setmana pel clima”.

Ens emportem la consciència de com està el nostre planeta a dia d’avui i el desig de que demà estigui millor.

Cliqueu la foto per veure’n què hem estat fent.

Festa de comiat de 6è

El dijous 20 de juny els alumnes de 6è van celebrar el seu comiat amb les famílies i els mestres que han tingut durant la seva escolaritat.  Va ser molt emotiu!

COMIAT DE 6è

Avui dia 21 de juny de 2019 hem fet el comiat dels alumnes 6è i dels infants que canvien d’escola.

Aquí teniu el vídeo:

CATIFES CORPUS LA GARRIGA

Diumenge 16 de juny, un any més els alumnes de sisè han dissenyat i fet la catifa de corpus de l’escola els Pinetons.

Moltes gràcies a tots els alumnes, famílies i mestres que heu col·laborat.

Aquí teniu les fotos cliqueu sobre la imatge.

 

Recompte projectes de reciclatge

Benvolgudes famílies,

Com cada any i per aquestes dates, anem fent el tancament dels diferents projectes mediambientals en els que participem.

En primer lloc, ens agradaria felicitar-vos per la vostra col·laboració i en segon, animar-vos a seguir participant en els diferents projectes de l’escola ja que any rere any, anem superant favorablement les expectatives.

Gràcies per la vostra ajuda!

Recompte de la recollida dels diferents projectes:

 

Deixem empremta 2019

El projecte “Deixem empremta” és una bonica manera de recordar el pas dels nostres nens i nenes per l’Escola Els Pinetons. Aquest projecte es va iniciar l’any 2012 i consisteix en pintar uns 24 metres quadrats  del mur exterior de l’escola.

Sempre està pensat, dissenyat i pintat pels alumnes de 6è, el tema triat aquest curs és el de la igualtat de gènere “Tots som igual,…de diferents!” i la solidaritat, s’ha volgut remarcar que aquesta generació va iniciar el projecte solidari de donació de sang quan feien 4rt. Mireu que maco ha quedat.

CONFIRMACIÓ DE MATRÍCULA

El dia 12 de juny, surten publicats els llistats definitius d’admesos, dels alumnes que han fet la preinscripció pel proper curs 19-20.

Recordeu, que per tal de finalitzar el procés de matriculació correctament, heu de venir a CONFIRMAR LA MATRÍCULA  en una de les següents dates.

 

 

 

 

 

La durada de la reunió serà d’una hora aproximadament i cal que vingueu sense els vostres fills/es.

 

Sorteig – Escola Els Pinetons

El dia 8 de juny, es va fer el segon sorteig d’un meravellós cap de setmana a un Hotel de la Vall d’Arán.

Els diners recollits, aniran destinats a Projectes d’escola.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tenim guanyadora del sorteig d’un cap de setmana a la Vall D’Aran. Moltes felicitats Susana.

VISITA ESCOLA 9 GRAONS

Avui dia 27 de maig hem rebut la visita dels alumnes de P4 de l’Escola 9 Graons ( aquesta escola són un centre públic de nova creació, d’educació infantil i primària. Està situada a la Dreta de l’Eixample i molt a prop del veí barri de Gràcia. L’escola neix el curs 2017-18 amb el projecte d’anar creixent en un nou nivell, any rere any, fins arribar a 6è de primària. Aquest curs tenen alumnes de P3 i P4).

Els alumnes d’aquesta escola han compartit una estona de tallers amb els alumnes d’educació infantil del nostre centre.

La proposta de poder rebre aquests alumnes de l’escola 9 Graons va sorgir en una de les visites que estem realitzant les mestres d’educació infantil per tal de poder conèixer diferents escoles i veure com funcionen, quins espais tenen i com s’organitzen.

A més d’aquesta escola, durant aquest curs escolar les mestres d’educació infantil hem visitat altres centres, com Els Encants (Barcelona),  El Fluvià (Barcelona), Les Pinediques (Taradell) i Els Pinetons (Ripollet). També hem rebut visites de grups docents a la nostra escola, com El Lledoner ( Granollers) i Can Parera (Montornès del Vallès).

FEM DANSA

El poliesportiu de Can Noguera va acollir el dia 24 de maig la primera trobada del Projecte Fem Dansa, un projecte impulsat des del centre de Recursos del Vallès Oriental per fomentar l’aprenentatge d’habilitats rítmiques i artístiques entre els infants.

Dins l’acte han participat un total de 560 alumnes de P5 i 2n de primària de nou escoles de la comarca, que durant el curs han après diferents coreografies.

Aquí teniu una mostra dels alumnes de la nostra escola:

P5

2n