VELLS ESPAIS, NOVES POSSIBILITATS…

L’espai Biblioteca del nostre Centre avui i sempre és ben viu…

Ben viu per detectar les necessitats de lectura de l’alumnat, també per seleccionar, adquirir i mantenir un fons de lectura atractiu i diversificat, i per gestionar uns espais que afavoreixin la localització de llibres i altres materials de lectura i consulta, i que crein racons que convidin a la lectura.

És en aquesta línia que a principis del curs passat vàrem desitjar un nou espai de lectura informal a la Biblioteca de Centre, pensat per a l’alumnat més gran. No va resultar un repte fàcil, ja que la nostra escola necessita crèixer en espais amb nosaltres, però amb la cinta mètrica a la mà, i tota l’energia del professorat, vam moure i remoure armaris, vam posar-ho tot una mica damunt, davall, i per fi vàrem aconseguir “esgarrapar” un nou, petit i bonic racó de lectura. El vàrem vestir amb uns puffs que permeten “engrandir-lo” en múltiples combinacions.

Us mostrem una imatge del nou espai, que disposa també d’unes prestatgeries “reciclades” on hi situem ben visibles les novetats que arriben a la nostra biblio.

Esperem que ben aviat aquest nou racó de l’escola sigui ocupat per nois i nioies que volen gaudir d’una estona de calma i lectura.

Ah! I que les prestatgeries de les “novetats” siguin una sorpresa sense fi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>