UNA BIBLIOTECA OBERTA AL MÓN…

La nostra petita-gran escola manté com sempre la voluntat d’estar present al MÓN que ens envolta, per aprendre-hi i per ser-ne part activa.

I la nostra Biblioteca també!

En aquesta línia, al llarg del curs passat vàrem somiar la necessitat de fer visible el nostre objectiu d’obertura al MÓN en relació als llibres i la lectura, i vam explorar la possibilitat d’obrir literalment l’espai biblioteca de Centre més enllà del llindar del balcó del pis de dalt de l’escola…

Potser és una idea “romàntica”, tant se val!

Com que ho teníem clar, vam posar fil a l’agulla.

Vam demanar “als tècnics” que revisessin l’estructura i l’espai “bibliobalcó”, i a l’Ajuntament que ens pintés baranes, finestró i terra, i així vam poder aconseguir per fi que la Biblioteca de l’escola ARRELS fos realment oberta al MÓN!

Vam crear un raconet pensat per gaudir de la lectura en calma quan fes bon temps, sigui a nivell individual o en parella, sempre sota la supervisió del professorat.

I també vam pensar en obrir aquest espai a les famílies, per oferir-vos de tant en tant una estona plaent de lectura amb els vostres fills i filles, en un racó a tocar de Natura. La fórmula màgica:

Infant…

Família

Lectura

i el MÓN mundial!

Tant i tant emocinats estàvem, que a la Bibllioteca ja teníem a punt una proposta de lectura perquè en gaudíssiu plegats. És aquesta:

Som conscients que ara no és moment de tirar endavant aquesta activitat amb voslatres, famílies, però el dia de gaudir-ne arribarà. Només cal que us recordem que, amb tot el que hem viscut, sens dubte hem après esperar…

De moment, quan faci bon temps, l’estrenarem els infants…

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>