P5. Inici de curs

Holaaaa famílies !!!
Quines ganes teníem de començar P5. i és que ara som els grans d’educació infantil… i com que som cada vegada més grans i en sabem més, aquí us ensenyem algunes de les cosetes que ja hem fet.
Per començar, com ja sabeu aquest any “Ballem la vida”, l’eix d’aquest curs, oi que té ganxo?? De moment, ens hem dibuixat i pintat, però ja veureu que al llarg del curs farem moltiiiissimes activitats ben divertides i engrescadores.
Per decidir el nom de les nostres classes, tasca ben difícil perquè cadascun volia una professió diferent… ho vam fer com ho fan els grans de veritat, vull dir com ho faríeu vosaltres…Votant. i és que us ho torno a dir, ens hem fet grans. I la veritat és que ens ha quedat un p5 ben definit: policies, veterinaris/ries i cantants. Malgrat ens han tornat a refer en grups, ens hem entès molt bé i hem aconseguit cohesionar-nos de nou.
Altres activitats que hem fet ha sigut treballar el traç, que ens ajudarà a guanyar maduresa i precisió en el nostre procés de lectoescriptura, amb moltes propostes diferents i amb materials diferents. A nosaltres ens va semblar força motivador i diferent.
I és clar, una de les activitats que més ens agrada és bellugar aquests cossos nostres fent de tot, però sobretot al pati i a jocs motrius: fem equilibris, circuits, camions, salts…
Bé, espero que us hagi agradat i us prometem que el mes següent tornareu a tenir més notícies nostres amb moltes i moltes i moltes coses més.