Jornada de Portes Obertes

Dissabte 16 de març de 10.00 h. a 14.00 h. farem jornada de portes obertes. A les 12.00h del matí hi haurà una xerrada informativa a l’aula de música.

També podeu venir a visitar l’escola en funcionament concertant una visita.

Les plantes. Quart de primària.

Els alumnes i les alumnes de 4t. A hem treballat les plantes d’aquesta manera:
Primerament, ens vam organitzar en grups d’experts. Cada grup va treballar un d’aquests quatres subtemes:
* Les parts de les plantes
* La nutrició
* La reproducció
* L’agricultura
Cada membre del grup va estudiar i compartir… Llegeix més»

Activitats a P3

Us volem mostrar algunes de les activitats que hem realitzat amb els alumnes de P3 durant aquest trimestre. Ho passem molt bé experimentant i aprenent tots junts. Cada dia és un aprenentatge nou!

Treball per projectes.

La passada setmana  tot l’equip docent de l’escola vam començar una formació de treball per projectes. Ja us anirem informant de les activitats realitzades.

ADN d’un plàtan. Sisè de primària.

Avui ha vingut l’Alba, una científica que està realitzant el doctorat a explicar-nos els passos del mètode científic. Hem realitzat un experiment que consisteix en extreure ADN d’un plàtan. Ha estat molt interessant i divertit!!! Moltes gràcies Alba!!!
Llegeix més»

Tallers de quart de primària.

Hola famílies!
Aquí teniu una petita mostra d’un dels tallers que es realitzen a quart. Hi treballem la magnitud de la massa i els diners (monedes i bitllets d’euro). Els alumnes aprenen i es familiaritzen amb diversos conceptes matemàtics com són les unitats i els instruments… Llegeix més»

Taller de moviment. Tercer de primària.

Aquest curs els alumnes de 3r estem realitzant un taller nou que anomenem Taller de moviment.

Aquest, és un espai on experimentar amb el cos: redescobrint moviments, posant atenció a tots els sentits i a deixar-nos dur per l’impuls dels sentiments.

Les propostes són diverses: hi ha… Llegeix més»