Tiramisú a l’estil Nicoleta

Al taller de cuina li hem donat la volta a la truita, ara són les famílies les qui ens porten les seves receptes estrella a l’aula!!!
Divendres passat, vam poder gaudir d’un Tiramisú diferent que ens va ensenyar a fer la Nicoleta, mare d’en Fabian. Com sempre vam poder gaudir d’una bona estona tots plegats i el resultat va ser tot un èxit!!! Moltes gràcies, famílies!!!!
Quina serà la propera família en sorprendre’ns?

Aquí us deixem la recepta:
Ingredients:
– Melindros
– 500 gr Mascarpone
– 500 gr Nata per muntar
– 150 gr Sucre
– Essència de vainilla
– 2 sobres de sucre avainillat de 8gr
– 3 Ous (opcional)
– Préssec en almívar
– Cacau amb pols per decorar
Elaboració:
– Separar el préssec de l’almívar i triturar el préssec. A part, reservem l’almívar.
– Muntar la nata. Barrejar la nata amb el mascarpone, el sucre avainillat i l’essència de vainilla (2 gotes.)
– Remullar els melindros amb l’almívar, rebaixat amb aigua, i col·locar-los a la safata a tall de primer pis.
– Muntar el segon pis fent una capa amb el préssec triturat.
– Al tercer pis hi posarem la Nata amb el mascarpone.
– Repetir el mateix procediment un altre cop.
– Decorar tamisant amb cacau en pols per sobre.
– Deixar-ho reposar, mínim dues hores a la nevera.

Bon Appetit!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>