Els fruits de la tardor

A l’aula 3 estem treballant els fruits de la tardor i aprofitant el regal d’una enorme carabassa, hem aprés a buidar-la i a separar les seves llavors per després poder-les cuinar.

Per si voleu saber com hem fet la recepta de les pipes de carabassa al forn, us diem que heu de fer:

  • Primer: separar les llavors de la carn de la carabassa.
  • Segon: eixugar-les amb paper absorbent i deixar-les durant 24h.
  • Tercer: posar-les al forn amb un raig d’oli i sal ( al gust), a 200Cº durant 20 o 25 minuts.
  • Quart: menjar!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>