Col·laboradors

L’EHTG gaudeix de la col·laboració de diferents empreses i entitats, amb les quals treballem de forma estreta pel tal de millorar la formació i dinàmica del centre

 

Grup Pous

L’ESDEVENIMENT DELS TEUS SOMNIS  A UN CLIC

Empresa familiar gironina des de l’any 1944, pioners en el sector del lloguer de material per a esdeveniments. Des de les primeres cadires plegables que es varen començar a llogar per a les festes dels pobles i barris de Girona fins al dia d’avui, hem aconseguit donar servei a tot tipus d’esdeveniments, prevalent sempre la mateixa filosofia: qualitat i bon servei.

Valors com l’honestedat, la passió pel que fem i el treball en equip ens han portat a arribar a ser una empresa de referència en el nostre sector.

Actualment, amb la tercera generació Pous al capdavant, dotada d’una trajectòria i experiència llargues, i en un espai nou i amb molt de caràcter, fem camí apostant per les noves tecnologies, per un producte innovador —tot seguint les últimes tendències— i per un servei professional format per un equip jove i dinàmic.

Més informació

Caffè d’autore

Caffè d’Autore contribuye en el proceso de creación de una “experiencia café” singular y única.

Aportamos conocimiento sobre el mundo del café y todos los productos complementarios necesarios para la elaboración del producto final.

Nos hemos especializado en el proceso de extracción del café y somos especialistas en la maquinaria dedicada a la elaboración del café espresso.

Compartimos y transmitimos este conocimiento y experiencia con todos los agentes que intervienen en la elaboración del producto.

Nos responsabilizamos de la materialización de las instalaciones de los puntos de café en los establecimientos y gestionamos la asistencia post-venta, mediante programas de asistencia preventiva y correctiva.

Gestionamos la logística de los equipos y controlamos y supervisamos los indicadores para una gestión eficiente, compartiendo la información con los propietarios de la maquinaria.

Més informació

Gremi de pastissers de la província de Girona

L’associació de pastissers artesans de la província de Girona aglutina, representa i defensa tots els interessos dels Pastissers Artesans de les Comarques Gironines, en tots els àmbits d’actuació.

Els serveis que oferim als nostres agremiats són:

Assessorament i acompanyament en tots els temes que dia a dia afecten els pastissers (Sanitat, Comerç, Fiscal, Laboral, Jurídic…)

Informació i seguiment en especial de tota la normativa de Comerç i Higiene Alimentaria, Autocontrols, Etiquetatge, tramitació de recursos…

Circulars Informatives de temes d’interès general a tots els agremiats de forma periòdica.

Realització de diferents cursos i demostracions.

Acreditacions Professionals: Carnet Artesà Alimentari, Empresa Artesana Alimentaria i Mestre Artesà Alimentari.

Més informació

Mahou San Miguel

El grupo cervecero internacional, líder claro en cerveza en España y con una diversificación e integración vertical selectiva.

Compañía con alma (de personas) que se apalanca en su transformación cultural (jugar para ganar), la sostenibilidad, la digitalización, la innovación, así como foco en el consumidor y el cliente.

Compañía que genera valor para sus accionistas y para todos los grupos involucrados.

Més informació

Recipok

Per a xefs que coneixen la importància de digitalitzar el vostre obrador o cuina.

Recipok et permet tenir a la teva disposició l’eina més potent que puguis trobar per a un xef artesà. Posa en valor el teu treball productiu.

Aplicació per fer escandalls i gestionar obradors

Tot el que necessites per al teu obrador duna manera fàcil. El més complet programari en línia per gestionar zones de producció alimentària. Recipok t’ofereix potents funcions en una aplicació web pensada per i per artesans (pastissers, forners, xefs, etc.). Fes-la servir des del teu mòbil, pc o tablet amb accés a internet.

Més informació

wine Palace

Botigues especialitzades en la venda de vins, cerveses, destil·lats i productes gurmet delicatessen que et faran gaudir amb tots els sentits.

Oferim un assortiment d’unes 3.000 referències per establiment, però a botigues com Figueres (Girona) o Sant Pere de Ribes (Barcelona) arribem a tenir 6.000 referències diferents. Els nostres locals tenen entre 150 i 700 m2

En total treballen 29 sommeliers que són els que fan les notes de tast de tots els productes, assessoren els clients, ajuden al Departament de Compres, fan les formacions als equips de cada botiga i fan cursos i tastos personalitzats (veure cursos i tastos).

Més informació

Ecofrog

Reduce los químicos de tu negocio.

Especializados en canal HORECA, Avatar es una solución para la hostelería que genera un valor añadido a los negocios y suprime entre un 80% y un 90% del uso de productos químicos (con sus consecuentes envases de plástico), simplificando la gestión de pedidos de productos para la limpieza así como su almacenaje, diminuyendo los riesgos y bajas laborales debido a éstos y ahorrando costes.

Acción viricida, bactericida, fungicida, antiséptico, desinfectante, desengrasante y desodorizante.

Descontamina y purifica.

Limpia y suaviza.

Ahorra energía y protege el medio ambiente.

Més informació

mychef

Mychef pertenece a Distform, fabricante líder de mobiliario y equipamiento para cocinas profesionales.

Distform nació en 1991 y creció gracias a la concepción, producción y distribución de mobiliario especialmente diseñado para dar respuesta a las necesidades de las cocinas profesionales más exigentes en busca de soluciones funcionales, de diseño atractivo y de la más alta calidad.

La oportunidad de desarrollar una solución adaptada a las necesidades de cocción a baja temperatura, técnica utilizada en gran medida por El Celler de Can Roca, llevó a Distform a explorar una nueva línea de negocio. En colaboración con el premiado cocinero Joan Roca, se adentró en el diseño y desarrollo de hornos de vapor especialmente concebidos para dar respuesta a las más altas exigencias de la cocina a baja temperatura.

Més informació

Lainox

El espíritu pionero de Lainox nos ha guiado desde el principio, y hoy más que nunca representa el punto fuerte de la promesa que hacemos a nuestros clientes. La búsqueda constante y la atención hacia las nuevas tendencias del food service nos condujo a desarrollar productos que no se limitan simplemente a satisfacer las necesidades de nuestros clientes, sino que se adelantan a éstas. En estos años hemos adquirido una fuerte identidad digital y la marca se ha ganado una reputación sólida entre los operadores de food service en más de 100 países en el mundo.

Més informació

Rational

Desde hace 50 año, aspiramos a ofrecer a nuestros clientes la mejor herramienta para cocinar. Cuando empezamos en 1973 con 18 trabajadores, nadie preveía que esta decisión sentaría las bases de la historia de nuestro éxito.

No nos vemos a nosotros mismos como un simple fabricante de maquinarias y equipos, sino como un innovador proveedor de soluciones. Nuestro primer y ultimo pensamiento es siempre cómo lograr la satisfacción de nuestros clientes. Esta visión es la que ha convertido a RATIONAL en líder mundial de mercado y tecnología. De esta forma, actualmente se preparan 140 millones de comidas cada día en todo el mundo con equipos RATIONAL.

Con más de 1.200.000 equipos en el mercado, nuestros sistemas de cocina se han convertido en producto habitual de las cocinas profesionales del mundo. El 98 % de nuestros clientes de los mercados relevantes (Alemania, Reino Unido y EE.UU.) nos confirma en nuestro estudio Kantar TNS de 2018 que vamos por el buen camino: todos estos clientes nos recomendarían.

Més informació

Ajuntament de Girona

La primera referència documental coneguda sobre el municipi o comunitat d’habitants de Girona és de 1190, però el govern municipal regit pels jurats no va prendre forma fins el 1284. El Consell General dels jurats, presidit pel batlle o representant del rei, escollia sis prohoms que constituïen l’òrgan de govern col·legiat de la Universitat de Girona, l’actual Ajuntament.

El 25 de gener de 1284 el rei Pere II concedia a la ciutat de Girona la facultat d’autogovernar-se. La concessió es feia a través de l’anomenat Privilegi d’en Provençal, o d’en Prohensal –nom del ciutadà que el reclamà o recollí. Aquest document es pot considerar l’acta fundacional de l’administració municipal de Girona.

El privilegi regulava, en vint-i-un capítols, diversos aspectes del govern urbà, com són l’organització política, la fiscalitat, l’economia, l’urbanisme, la defensa, l’organització jurídica i la comunitat jueva. I en el capítol XXè autoritzava l’elecció anual de sis prohoms per a governar la ciutat, els quals haurien de representar els diferents estaments o mans. A partir del 1309 aquests prohoms van ser anomenats jurats. Aquest govern local, que adquirí noves competències al llarg dels segles XIV i XV, es va mantenir subordinat als delegats reials (veguer i batlle).

Després de 1714 la reforma borbònica suposà l’equiparació de l’administració municipal catalana a la dels municipis espanyols: els jurats van ser substituïts pels regidors, el batlle pel corregidor o alcalde major, i la denominació d’universitat, per la d’ajuntament.

Més informació

Ajuntament de Salt

El terme municipal de Salt amb una extensió de 6,41 km2, és un dels més menuts de les comarques gironines i està situat en l’extrem centre-oest de la comarca del Gironès ocupant una de les planes al·luvials més bones i generoses de la comarca gràcies a l’acció contínua i regular del riu Ter, segurament l’element més determinant i significatiu del seu medi natural.

El terme municipal de Salt està a 83,7 m sobre el nivell del mar, segons el testimoni encara viu que podem trobar a l’antiga estació del veïnat, avui convertit en l’Estació Jove, on el “carrilet”, amb el seu aire bonhomiós enfilava camí cap Olot.

Els seus límits geogràfics són pel nord amb el municipi de Sant Gregori; a l’est, amb Santa Eugènia de Ter, Girona i Palau Sacosta; al sud, Vilablareix; i finalment per l’oest, Bescanó.

La xarxa hidrogràfica la configura bàsicament el riu Ter, que travessa el municipi d’oest a est i serveix de límit dels termes municipals de Salt amb Sant Gregori i Girona, establint la frontera nord del municipi. A més del riu Ter, la xarxa d’aigües superficials presenta altres elements: d’una banda, els desguassos naturals dels darrers contraforts de les Guilleries, que són la Maçana, el Marroc i el Rera Mus, que fineixen directament i indirecta al riu Ter, i de l’altra els regadius artificials que pengen de la sèquia Monar, que alhora connecta directament amb el riu Ter. Tots ells permeten regar la zona compresa entre el riu i la sèquia. Tret d’aquest petit espai agrícola delimitat pel riu i la sèquia, Salt és una gran àrea urbanitzada com a resultat d’un procés que tingué el seu moment més punyent durant la dècada dels setanta i vuitanta del segle XX.

Més informació

Fundació Rafael Masó

La Casa Masó és la casa natal de Rafael Masó (1880-1935), una de les obres més importants de la seva arquitectura i l’única que està oberta al públic de les famoses cases del riu de Girona. La casa s’ha conservat amb el mobiliari i la decoració de l’època noucentista, i també ofereix unes vistes inèdites de la ciutat.

La Casa Masó actual és el resultat de la successiva unió de quatre cases adquirides per la família entre mitjans del segle XIX i principis del XX, i el seu aspecte actual és semblant al que va tenir després de l’última intervenció de Rafael Masó, l’any 1919. Des de 2006 la casa és propietat de l’Ajuntament de Girona i està gestionada per la Fundació Rafael Masó.

Més informació

Girotel

Churchill

Girotel 4 és una empresa arrelada a la província de Girona

GIROTEL4 és una empresa dedicada a la venda de material d’hostaleria amb una història de més de 12 anys de vida, i els seus quatre socis acumulen una àmplia experiència en el sector.El nostre objectiu és donar un servei de màxima qualitat, atenció personalitzada i a preus competitius, també ens sabem adaptar a les necessitats de cada un dels nostres clients, tant professionals com particulars.Estem especialitzats en la gestió i organització d’obertures de negocis com restaurants, hotels i bars en l’àmbit de tot el que engloba el material d’hostaleria. Els nostres clients avalen els serveis que prestem.

Més informació

Tot Treball

La ropa de trabajo es una parte importante del uniforme de cualquier empleado, especialmente en el sector de la hostelería. La empresa Tot Treball ofrece una amplia gama de ropa de trabajo para la hostelería que está diseñada para cumplir con los estándares de calidad y comodidad que los empleados necesitan. Ahora que se acerca la temporada de verano, es el momento perfecto para hablar sobre los beneficios de la ropa de trabajo para la hostelería. Por esto mismo vamos a ver cómo Tot Treball puede ayudar a los negocios de restauración a prepararse para la temporada alta.

Tall Fi

Tienda especializada en herramientas de corte de las mejores marcas, navajas, tijeras, cuchillos de carnica , cocina y menaje culinario.

Més informació

Dispuig

Cafè Saula

Empresa gironina dedicada a la distribució d’aliments des de l’any 1944.
Francisco Puig Masjoan, fundador de la casa, prengué com a norma la selecció d’articles de qualitat, DISPUIG s’hi manté fidel. L’activitat va començar amb la fabricació i distribució de confitures, conserves vegetals, malta, torrons i gelea amb marca “La Masia”.

APASSIONATS DEL CAFÈ
DES DE 1950

La nostra història comença amb una petita botiga que obre el fundador Lluís Saula Pons al barri de Sant Antoni de Barcelona, ​​a l’any 50. Molt aviat la seva dona, Mª Teresa Puig Montserrat, es va unir al negoci aportant els seus dots comercials i un entusiasme no menor al del marit. Des de llavors trobar, torrar i compartir amb tu el cafè que ens agrada ha estat la nostra prioritat absoluta. I ho és des del respecte i des de la constància, però sobretot des de la passió que ens mou.

Més informació

Més informació

Coffe Center

ITALCAFFÈ selecciona les seves finques al país d’origen, per controlar tots els factors que influeixen en les variacions del cafè i aconseguir com a resultat una beguda homogènia.

La nostra passió pel cafè, és el que distingeix un bon resultat i una feina ben feta per part d’un equip humà que ha aconseguit que durant aquests anys ITALCAFFÈ s’hagi convertit en un punt de referència ineludible dins el sector cafeter a nivell estatal.

Dels resultats obtinguts a través de les anàlisis i de les prospeccions del departament de qualitat, ens permeten detectar que les característiques organolèptiques del cafè poden ser molt diferents fins i tot en varietats botàniques, propietats del sòl i altituds d’un mateix país.

 

 

 

 

Flequers artesans de les comarques gironines
Massegur
Pujadas
Cafès Corenellà