Curs “La importància de l’aigua en l’elaboració de cervesa”

L’aigua és l’ingredient principal en el procés d’elaboració de cervesa. La composició mineral, els possibles tractaments i remineralitzacions determinen en gran mesura el perfil organolèptic i l’eficiència del procés.

D’altra banda, l’aigua és un element també imprescindible per la neteja i desinfecció de tots els equipaments del procés d’elaboració.

Aquest curs aborda una visió global de l’aigua dins les petites productores de cervesa del país.

Totes aquestes sessions estaran conduïdes per experts en cada una de les seves àrees en format en línia per tal de fer-les accessibles a tots els professionals i es realitzarà una sessió pràctica presencial d’anàlisi d’aigües on els assistents podran treballar amb les seves aigües.

 

 

del 7 al 21 de novembre de 2023.

 

  7,14, 16 i 21 de novembre 17.00 a 19.00 h (en línia)  i 9 de novembre de 16.00 a 20.00 h (sessió pràctica). 

 

15 €

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>