Curs bàsic de tast d’olis

En el sector de l’oli d’oliva, cal determinar i valorar molts paràmetres de producció, però, un cop produït, l’oli esdevé un producte alimentari amb una composició i qualitat de caràcter únic, individual i degradable.

Atesa la baixa concentració de molts compostos químics responsables dels seus atributs, tant positius com negatius, aquests paràmetres requereixen una determinació mitjançant l’anàlisi sensorial. La complexitat o multitud de criteris de l’anàlisi sensorial ens permet determinar gran quantitat d’atributs positius (tomàquet, herba, nous, etc.), al mateix temps que de defectes (terra, metàl·lic, oliasses, ranci, etc.). Per això, cal que l’anàlisi sigui feta per un tastador amb experiència o coneixements per evitar desviacions o errors.

Oferim aquest curs per intentar donar resposta a les necessitats de formació dels professionals que volen augmentar les possibilitats i capacitats de coneixement que calen per tastar olis, segons la norma oficial, i també practicar la identificació dels principals atributs de l’oli verge.

Aquest curs està adreçat a personal que treballa activament i directament en l’àmbit relacionat amb l’oli d’oliva (producció, comercialització i/o anàlisi), i també a personal tècnic o de gestió associat a aquestes línies de producció o sectors.

 

 

dilluns del 25 d’abril al 30 de maig

     de 16:00 a 20:00h

   32€

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>