La mel és un producte singular on el consumidor cada dia valora més la seva qualitat. I un dels paràmetres bàsics per a obtenir una mel de qualitat són les flors de les que s’alimenten les abelles.
Conèixer la flora i les floracions, la seva distribució temporal i geogràfica, el seu interès com a font de nèctar i/o pol·len i altres qüestions relacionades amb la botànica sempre ha estat de vital importància per a una correcta gestió de l’explotació apícola, i amb el canvi climàtic encara més. Tampoc podem oblidar que aquest coneixement també ens permet conèixer i tipificar els productes apícoles: mel, pol·len i pròpolis.
Oferim aquest curs per intentar donar resposta a les necessitats de formació dels professionals que volen augmentar les possibilitats i capacitats de la flora apícola a l’hora de triar assentaments fixes o rutes de transhumància però també, i especialment, als joves que s’incorporen a l’apicultura i altres persones interessades en conèixer el funcionament de les comunitats vegetals des del punt de vista de la pol·linització.
9, 11, 16, 18, 20, 23, 25 i 27 de maig de 2023
Dies 9, 11, 16, 18, 23 i 25 de 16.00 a 20.00 h
Dies 20 i 27 de 9.00 a 14.30 h
54 €