Curs “Botànica apícola”

La mel és un producte singular on el consumidor cada dia valora més la seva qualitat. I un dels paràmetres bàsics per a obtenir una mel de qualitat són les flors de les que s’alimenten les abelles.

Conèixer la flora i les floracions, la seva distribució temporal i geogràfica, el seu interès com a font de nèctar i/o pol·len i altres qüestions relacionades amb la botànica sempre ha estat de vital importància per a una correcta gestió de l’explotació apícola, i amb el canvi climàtic encara més. Tampoc podem oblidar que aquest coneixement també ens permet conèixer i tipificar els productes apícoles: mel, pol·len i pròpolis.

Oferim aquest curs per intentar donar resposta a les necessitats de formació dels professionals que volen augmentar les possibilitats i capacitats de la flora apícola a l’hora de triar assentaments fixes o rutes de transhumància però també, i especialment, als joves que s’incorporen a l’apicultura i altres persones interessades en conèixer el funcionament de les comunitats vegetals des del punt de vista de la pol·linització.

 

9, 11, 16, 18, 20, 23, 25 i 27 de maig de 2023

 

Dies 9, 11, 16, 18, 23 i 25 de 16.00 a 20.00 h
Dies 20 i 27 de 9.00 a 14.30 h

 

54 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>