A Catalunya, el sector de l’oli d’oliva és molt important i l’oli d’oliva verge extra és l’oli de major qualitat i el millor valorat. No obstant, aconseguir aquesta qualitat demana complir una sèrie de requisits en tota la fase de producció per obtenir, finalment, unes característiques excepcionals de composició, aspecte, fragància i sabor. Gran part de productors o comercialitzadors d’oli d’oliva extra verge i alguns productors d’olives s’han format per assolir coneixements bàsics o organolèptics i millorar la seva vessant de producció i/o comercialització de l’oli d’oliva. Però molts cops aquests coneixements s’han d’anar perfeccionant o millorant per garantir un bon control a l’hora d’obtenir un producte comercial de qualitat.
Per aquest motiu, és important realitzar noves sessions de tast de perfeccionament o d’obtenció dels coneixements d’altres paràmetres de control que afavoriran els criteris d’anàlisi de qualitat.
L’objectiu d’aquest curs és ensenyar aspectes superiors del tast d’olis a persones ja iniciades en el món del tast d’olis d’oliva i fer pràctiques de tast de diferents olis i tipologies a fi d’aprofundir-ne el coneixement.
Del 13 d’abril al 22 de juny de 2023
De 16.00h a 19.00h
32 €
Me quiero inscribir al curso tast Olis pero el link no me deja.
Resérvenme plaza por favor.