Jornades PATT 2023

 

JORNADES 2023

Nom de la jornada Lloc Data Programa
Norma IFS Food V8: canvis de la nova versió En línia 2 de novembre IFS Versió 8
Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC En línia Gener Programa complet
Nova llei del medicament. Aplicació a les explotacions ramaderes En línia Gener Programa complet
Generar confiança com a eina per vendre En línia Gener Programa complet
Actualització de la normativa de seguretat alimentària: flexibilització dels reglaments d’higiene i actualització dels requisits d’higiene per a establiments minoristes En línia Febrer Programa complet
El repte de la logística sostenible per a la internacionalització d’empreses agroalimentàries Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) Març Programa complet
Valorització de subproductes del sector agroalimentari En línia Març Programa complet
KN – Procés d’auditoria V – LABEL (Segell de Qualitat per productes vegans i vegetarians) En línia Març Programa complet
La salut podal, prevencions i maneig Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Març Programa complet
Taller gastronòmic els vegetals del mar en la nostra dieta. Una alternativa saludable i sostenible Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Març Programa complet
Recomanacions europees de flexibilització en seguretat alimentària per al sector minorista d’alimentació, inclosa la donació d’aliments En línia Març Programa complet
Reflexió i pràctica sobre els factors a tenir en compte a l’hora de cuinar la carn En línia Març Programa complet
Procés d’auditoria V-LABEL. Segell de qualitat per productes vegans i vegetarians En línia Març Programa complet
El repte de la logística sostenible per a la internacionalització d’empreses agroalimentàries Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) Març Programa complet
Valorització de subproductes del sector agroalimentari En línia Març Programa complet
Guies de pràctiques correctes d’higiene (GPCH). Una alternativa senzilla per a l’autocontrol en els petits operadors En línia Abril Programa complet
Contaminació ambiental i toxicitat dels aliments Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Abril Programa complet
Gestió de la comunicació digital en projectes En línia Abril Programa complet
BRC v9. Novetats de la 9a edició En línia Maig Programa complet
Innovació per a petites empreses agroalimentàries Fundació Alícia – En línia Maig Programa complet
Defectes dels productes carnis curats Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Maig Programa complet
El repte de l’envàs sostenible en el sector agroalimentari de Girona (2a sessió) Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) Juny Programa complet
Protocols de neteja i desinfecció per a la indústria alimentària En línia Juny Programa complet
La transició de l’horta convencional a l’ecològica Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Juny Programa complet
L’estrès per calor a les granges de boví lleter. Estratègies pel seu control Explotació Mas Gener – Riudellots de la Selva Juny Programa complet
Validació de processos tèrmics. Plataforma ISAQ En línia Setembre Programa complet
Detecció i tractament de Biofilms En línia Setembre Programa complet
Contingut efectiu d’envasos En línia Octubre Programa complet
El Biochar, beneficis, usos, com obtenir-lo, com aplicar-lo… Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà Octubre Programa complet
El Quadern Integrat d’Explotació Vall de Bianya 12 desembre Quadern explotació
Com afrontar una inspecció de Salut en petits establiments alimentaris En línia 15 desembre Com afrontar una inspecció de Salut en petits establiments alimentaris