JORNADES 2023
Nom de la jornada | Lloc | Data | Programa |
Norma IFS Food V8: canvis de la nova versió | En línia | 2 de novembre | IFS Versió 8 |
Pautes per a la gestió conjunta dels sistemes d’autocontrol de la Qualitat i Seguretat Alimentàries basats en l’APPCC | En línia | Gener | Programa complet |
Nova llei del medicament. Aplicació a les explotacions ramaderes | En línia | Gener | Programa complet |
Generar confiança com a eina per vendre | En línia | Gener | Programa complet |
Actualització de la normativa de seguretat alimentària: flexibilització dels reglaments d’higiene i actualització dels requisits d’higiene per a establiments minoristes | En línia | Febrer | Programa complet |
El repte de la logística sostenible per a la internacionalització d’empreses agroalimentàries | Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) | Març | Programa complet |
Valorització de subproductes del sector agroalimentari | En línia | Març | Programa complet |
KN – Procés d’auditoria V – LABEL (Segell de Qualitat per productes vegans i vegetarians) | En línia | Març | Programa complet |
La salut podal, prevencions i maneig | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Març | Programa complet |
Taller gastronòmic els vegetals del mar en la nostra dieta. Una alternativa saludable i sostenible | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Març | Programa complet |
Recomanacions europees de flexibilització en seguretat alimentària per al sector minorista d’alimentació, inclosa la donació d’aliments | En línia | Març | Programa complet |
Reflexió i pràctica sobre els factors a tenir en compte a l’hora de cuinar la carn | En línia | Març | Programa complet |
Procés d’auditoria V-LABEL. Segell de qualitat per productes vegans i vegetarians | En línia | Març | Programa complet |
El repte de la logística sostenible per a la internacionalització d’empreses agroalimentàries | Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) | Març | Programa complet |
Valorització de subproductes del sector agroalimentari | En línia | Març | Programa complet |
Guies de pràctiques correctes d’higiene (GPCH). Una alternativa senzilla per a l’autocontrol en els petits operadors | En línia | Abril | Programa complet |
Contaminació ambiental i toxicitat dels aliments | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Abril | Programa complet |
Gestió de la comunicació digital en projectes | En línia | Abril | Programa complet |
BRC v9. Novetats de la 9a edició | En línia | Maig | Programa complet |
Innovació per a petites empreses agroalimentàries | Fundació Alícia – En línia | Maig | Programa complet |
Defectes dels productes carnis curats | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Maig | Programa complet |
El repte de l’envàs sostenible en el sector agroalimentari de Girona (2a sessió) | Riudellots de la Selva (CINGI – FOODLAB) | Juny | Programa complet |
Protocols de neteja i desinfecció per a la indústria alimentària | En línia | Juny | Programa complet |
La transició de l’horta convencional a l’ecològica | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Juny | Programa complet |
L’estrès per calor a les granges de boví lleter. Estratègies pel seu control | Explotació Mas Gener – Riudellots de la Selva | Juny | Programa complet |
Validació de processos tèrmics. Plataforma ISAQ | En línia | Setembre | Programa complet |
Detecció i tractament de Biofilms | En línia | Setembre | Programa complet |
Contingut efectiu d’envasos | En línia | Octubre | Programa complet |
El Biochar, beneficis, usos, com obtenir-lo, com aplicar-lo… | Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà | Octubre | Programa complet |
El Quadern Integrat d’Explotació | Vall de Bianya | 12 desembre | Quadern explotació |
Com afrontar una inspecció de Salut en petits establiments alimentaris | En línia | 15 desembre | Com afrontar una inspecció de Salut en petits establiments alimentaris |