Jornades PATT 2020

 

Nom de la jornada Lloc Data Programa
Eines i estratègies per a la recuperació de sòls degradats On-line 17 de desembre Sòls degradats
La responsabilitat civil de les empreses alimentàries, els seus directius i els seus tècnics On-line 3 de desembre Responsabilitat civil
Reconeixement d’herbes als conreus hortícoles On-line 24 de novembre Reconeixement herbes
L’interès creixent de varietats de blat tradicionals. La seva recuperació On-line 20 de novembre Varietats blat tradicional
L’elaboració artesana de llonganisses tradicionals a Catalunya: tipologies, seguretat, processos i qualitat On-line 18 de novembre Llonganissa
Disseny Keyline (línia clau), la regeneració de l’estat del sòl On-line 6 de novembre Disseny keyline
Introducció a l’avicultura ecològica On-line 09/07/20 Avicultura eco
Salmonella en productes carnis crus curats, un perill sota control? On-line 03/07/20 Salmonella
La norma BRC i el Packaging On-line 10/06/20 BRC packaging
El control de la mosca de l’olivera sense Dimetoat On-line 28/05/20 Mosca olivera
El compostatge de la matèria orgànica; característiques,
elaboració i utilització
On-line 25/05/20 Compostatge
El risc microbiològic dels aliments, un repte que mai ens abandonarà On-line 14/05/20 Risc microbiol alim
Regulació de la venda de productes agroalimentaris per internet On-line 13/05/20 Venda internet
Orientacions de seguretat alimentària per a les petites empreses alimentàries de carnisseria xarcuteria davant el COVID-19 On-line
12/05/20 carniss xarcut
Introducció a les plantes bioindicadores On-line 28/04/20 Bioindicadores
Pla de contingència en les industries alimentaries, davant la crisi del COVID-19 On-line 03/04/20 Pla de contingencia
Preguntes i respostes sobre la higienització de superfícies alimentàries davant la crisi del COVID-19 On-line 02/04/20 Higienització  COVID-19
Autoproducció de llavors i planter de varietats tradicionals Monells 12/03/20 Autoproducció llavors
El mètode Herody aplicat al conreu de l’arròs Pals 04/03/20 Arròs_Pals
FotoDUN: una eina del mòbil per gestionar la DUN Monells 28/02/20 FotoDUN
El control eficient de l’ull de gall o “repilo” de l’olivera Vilajuïga 26/02/20 Vilajuïga_Repilo
Les bases de la fertilització en l’horta ecològica Monells 19/02/20 Fertilització horta eco
L’envasament i vida útil de la carn fresca i preparats de carn Barcelona 17/02/20 Envasament carn fresca
Simulacres d’emergència: incidències, retirades i recuperacions Vic 13/02/20 Simulacre d’emergència
Actualització de la tècnica de la poda de l’olivera a l’Empordà Pau 11/02/20 Pau_Poda Olivera
LEAN per a la millora de la productivitat en línies d’envasat de vi i cava Sant Sadurní d’Anoia 29/01/20 Lean
Listeria; com podem fer-li front Barcelona 22/01/20 Listeria
Valor i qualitat nutricional de la carn Barcelona 21/01/20 Qualitat Carn
Frau respecte les normes GFSI Barcelona 17/01/20 Normes GFSI