Nom de la jornada | Lloc | Data | Programa |
Cobertes vegetals | On-line | 21 de desembre | Cobertes vegetals |
Elaboració de torrons artesans | Monells | 2 de desembre | Torrons |
Aprofitament de fruites i verdures. Elaboració de llaminadures artesanals | Sant Fruitós de Bages | 9 de novembre | Llaminadures |
Conversió a l’ecològic en el sector de la viticultura | On-line | 26 d’octubre | Viticultura eco |
Etiquetes d’aliments clares i netes | On-line |
17 de setembre | Etiquetes |
Introducció a la norma IFS Global Markets food v.2 | On-line | 28 de maig | IFS Global Market |
IFS v7. Canvis en la nova versió | On-line | 21 de maig | IFS v7 |
Benestar animal: esquema de certificació en benestar animal WelfairTM en escorxadors de porcí | On-line | 19 de maig | welfair porcí |
Conversió a l’ecològic en el sector oví i cabrum | On-line | 14 de maig | Conv eco oví cabrum |
Introducció al RD 1086/2020. Normes d’higiene més flexibles per als petits establiments que elaborem productes d’origen animal | On-line | 12 de maig | Decret higiene |
Benestar animal: esquema de certificació en benestar animal WelfairTM en escorxadors de vaquí |
On-line | 28 d’abril | welfair vaquí |
Origen dels ingredients primaris segons el nou Reglament UE 2018/775 | On-line | 21 d’abril | origen ingredients |
Introducció a l’agricultura biodinàmica | On-line | 7 d’abril | Biodinàmica |
El paper dels sensors en la presa de dades agronòmiques | On-line | 3 de març | Sensors Agraris |
La digitalització de la seguretat alimentària en PIMES | On-line | 24 de febrer | Digitalització PIMES_ |
Com millorar la productivitat en el sector carni (Lean Manufacturing) | On-line | 12 de febrer, 12 de març i 16 d’abril | Lean Manufacturing |
Principals punts crítics en la norma BRC Global Standards | On-line | 11, 21 i 29 de gener | BRC |
Gestió de les xarxes socials a l’entorn empresarial | On-line | 28 de gener | xarxes socials |