Jornades PATT 2021

 

Nom de la jornada Lloc Data Programa
Cobertes vegetals On-line 21 de desembre Cobertes vegetals
Elaboració de torrons artesans Monells 2 de desembre Torrons
Aprofitament de fruites i verdures. Elaboració de llaminadures artesanals Sant Fruitós de Bages 9 de novembre Llaminadures
Conversió a l’ecològic en el sector de la viticultura On-line 26 d’octubre Viticultura eco
Etiquetes d’aliments clares i netes On-line
17 de setembre Etiquetes
Introducció a la norma IFS Global Markets food v.2 On-line 28 de maig IFS Global Market
IFS v7. Canvis en la nova versió On-line 21 de maig IFS v7
Benestar animal: esquema de certificació en benestar animal WelfairTM en escorxadors de porcí On-line 19 de maig welfair porcí
Conversió a l’ecològic en el sector oví i cabrum On-line 14 de maig Conv eco oví cabrum
Introducció al RD 1086/2020. Normes d’higiene més flexibles per als petits establiments que elaborem productes d’origen animal On-line 12 de maig Decret higiene
Benestar animal: esquema de certificació en benestar animal
WelfairTM en escorxadors de vaquí
On-line 28 d’abril welfair vaquí
Origen dels ingredients primaris segons el nou Reglament UE 2018/775 On-line 21 d’abril origen ingredients
Introducció a l’agricultura biodinàmica On-line 7 d’abril Biodinàmica
El paper dels sensors en la presa de dades agronòmiques On-line 3 de març Sensors Agraris
La digitalització de la seguretat alimentària en PIMES On-line 24 de febrer Digitalització PIMES_
Com millorar la productivitat en el sector carni (Lean Manufacturing) On-line 12 de febrer, 12 de març i 16 d’abril  Lean Manufacturing
Principals punts crítics en la norma BRC Global Standards On-line 11, 21 i 29 de gener BRC
Gestió de les xarxes socials a l’entorn empresarial On-line 28 de gener xarxes socials